Kurs og workshops for bedrifter

LinkedIn-kurs

Trenger din bedrift et kompetanseløft eller har dere et kompetansebehov i bedriften? Vi skreddersyr og tilpasser alle våre kurs og workshops til din bedrift. Kursene tilpasses ut fra hvor mange dere er i bedriften, hvilke problemstillinger og utfordringer dere står overfor, og hvilke muligheter og mål dere ønsker å oppnå.

Emner for kurs og workshops

Emnene vi tilbyr bedriftskurs og workshops innen, er emner våre rådgivere er spesialister på og har lang erfaring med. Dette er emnene vi er best på:

Ser du etter kurs for enkeltpersoner? Klikk her

Digital markedsføring

Generelt om digital markedsføring

Mer info

Teknisk oppsett

Meta, annonsekontoer, pixler, domene etc.

Mer info

Alle emnene vi gjennomfører kurs og workshops i, kan tilpasses i lengde og grad av detalj. Ønsker din bedrift ukentlig, månedlig eller kvartalsvis oppdatering på kompetanse og temaer, er dette selvsagt noe vi kan ordne. Våre kursholdere tilpasser emnet og dybde på innholdet ut fra bedriftens og kundens ønsker.

Planlegging, forarbeid og gjennomføring skjer i tett dialog med kunden, og vi sørger for at utbyttet av kurset og workshopen blir så godt som mulig. Alle kurs og workshops kan også gjennomføres med praktiske oppgaver til deltakerne. 

Kurs over hele landet

Vår hovedbase for gjennomføring av kurs og workshops er i Stavanger, der kursansvarlig Petter Omdal holder til. 

Ut fra deres ønsker kan vi avholde kurs og workshops i deres lokaler, eller i våre lokaler. Vi har lokaler i Stavanger, Bergen og Oslo. Kurs og workshops kan gjennomføres på dagtid, kveldstid eller i helger, alt etter hva som passer dere best. 

Vi tilbyr også skreddersydde kurs og workshops for din bedrift eller virksomhet, over hele Norge. De fleste kursene kan gjennomføres som online kurs. 

Kursansvarlig - Petter Omdal

Petter har lang erfaring med det digitale universet. Han er eier og daglig leder i Top of Mind, investor i selskaper som tilrettelegger for vekst, utvikling og suksess, samt kurs- og foredragsholder innen digital markedsføring. Bakgrunnen hans stammer fra både bachelor, videreutdanning og master innen nye medier, digital markedsføring og medie- og interaksjonsdesign. 

Kursansvarlig Petter har jobbet med både store og små bedrifter, og holder jevnlig kurs,  workshops og foredrag innen digital markedsføring og merkevarebygging. 

Det siste året har Petter blant annet holdt jevnlige workshops for Tryg Forsikring om det spennende temaet LinkedIn. Her har han blant annet snakket om hvordan man lager en god profil, hvordan bygge nettverk, hva og hvordan man er aktiv i feeden og mye mer! Under kan du se bilder fra to ulike workshops med Tryg Forsikring, både «covidvennlig» workshop og workshop i Tryg sine lokaler i Bergen. Sjekk ut vår LinkedIn side, om du vil se flere bilder fra tidligere workshops. 

Kurs og workshop - Petter Omdal kursholder
Selfie kurs
Bilde fra Workshop med Tryg

Pris på kurs og workshop

Prisen på en workshop avhenger av hvor mange emner vi skal dekke, hvilket detaljnivå, hvor vi skal være og hvor lenge kurset eller workshopen skal vare.

Prisen påvirkes også av om vi skal være i våre lokaler eller i deres lokaler.

Mer om emnene vi kan holde kurs og workshops innen

Digital markedsføring – Få en kartlegging og innføring i digitalisering av markedsføring for din bedrift. Vi avholder kurs og workshops innen digital strategi, digital synlighet, hvilke kanaler bedriften din bør vurdere og kommunikasjon. 

Sosiale medier – Her tilbyr vi workshops og kurs innen Facebook, Instagram, Snapchat eller LinkedIn. Temaer for kursene kan være strategi for sosiale medier, markedsføring og annonseverktøy, forretningsmuligheter, innholdsproduksjon, analyse og evaluering. 

Google Ads – Kurs og workshops innen annonsering i Google sine søkemotorer. Vi kan både søk, display, video og shopping kampanjer i Google Ads. Kursene kan også ta for seg oppsett av Google konto, mer generelt om Google og regler i Google Ads. 

Teknisk oppsett av Facebook Business Manager, annonsekontoer, pixler, verifisering av domene – En mer teknisk workshop med gjennomgang av oppsettet i Facebook som må til for å lage annonser. 

Fyll ut skjema, så kontakter vi deg vedrørende bedriftskurs og workshops