Bedriftskurs og workshops innen Google Ads

Bedriftskurs og workshops innen Google Ads

Lær mer om hvordan bedriften din kan nå ut til flere potensielle kunder ved hjelp av Google Ads. Vi lærer deg og bedriften din om de viktigste mulighetene dere har med Google Ads, og hvilken strategi dere bør velge.

Økt rekkevidde med Google Ads

Vi tilbyr kurs og workshops innen annonsering i Google Ads, herunder: 

  • Søkekampanjer
  • Bannerkampanjer 
  • Videokampanjer
  • Shoppingkampanjer


Kursene kan også ta for seg oppsett av Google konto, mer generelt om Google, regler i Google Ads eller gratis oppføring av bedriftsprofil i Google. 

Bedriftskurset skreddersys dine og din bedrifts ønsker og behov. Vi gir deg konkrete tips for hvordan bruk av Google Ads kan føre til flere kunder, bedre merkevarekjennskap og omdømme. Alle kurs tilpasses hver enkelt bedrift, og ut fra hvilket nivå dere er på i dag, samt hva dere ønsker å oppnå. Ut fra dette lager vi en plan for hva dere har behov for i Google Ads, og hvilke kampanjetyper som kan passe deres bedrift. 

Kurs over hele landet

Vår hovedbase for gjennomføring av kurs og workshops er i Stavanger, der kursansvarlig Petter Omdal holder til. 

Ut fra deres ønsker kan vi avholde kurs og workshops i deres lokaler, eller i våre lokaler. Vi har lokaler i Stavanger, Bergen og Oslo. Kurs og workshops kan gjennomføres på dagtid, kveldstid eller i helger, alt etter hva som passer dere best. 

Vi tilbyr også skreddersydde kurs og workshops for din bedrift eller virksomhet, over hele Norge. De fleste kursene kan gjennomføres som online kurs. 

Kursansvarlig - Petter Omdal

Petter har lang erfaring med det digitale universet. Han er eier og daglig leder i Top of Mind, investor i selskaper som tilrettelegger for vekst, utvikling og suksess, samt kurs- og foredragsholder innen digital markedsføring. Bakgrunnen hans stammer fra både bachelor, videreutdanning og master innen nye medier, digital markedsføring og medie- og interaksjonsdesign. 

Kursansvarlig Petter har jobbet med både store og små bedrifter, og holder jevnlig kurs,  workshops og foredrag innen digital markedsføring og merkevarebygging. 

Det siste året har Petter blant annet holdt jevnlige workshops for Tryg Forsikring om det spennende temaet LinkedIn. Her har han blant annet snakket om hvordan man lager en god profil, hvordan bygge nettverk, hva og hvordan man er aktiv i feeden og mye mer! Under kan du se bilder fra to ulike workshops med Tryg Forsikring, både «covidvennlig» workshop og workshop i Tryg sine lokaler i Bergen. Sjekk ut vår LinkedIn side, om du vil se flere bilder fra tidligere workshops. 

Kurs og workshop - Petter Omdal kursholder

Mer om emnene vi kan holde kurs og workshops innen

Sosiale medier – Her tilbyr vi workshops og kurs innen Facebook, Instagram, Snapchat eller LinkedIn. Temaer for kursene kan være strategi for sosiale medier, markedsføring og annonseverktøy, forretningsmuligheter, innholdsproduksjon, analyse og evaluering. 

Digital markedsføring – Få en kartlegging og innføring i digitalisering av markedsføring for din bedrift. Vi avholder kurs og workshops innen digital strategi, digital synlighet, hvilke kanaler bedriften din bør vurdere og kommunikasjon. 

Teknisk oppsett av Facebook Business Manager, annonsekontoer, pixler, verifisering av domene – En mer teknisk workshop med gjennomgang av oppsettet i Facebook som må til for å lage annonser. 

Les mer om de andre temaene vi tilbyr bedriftskurs og workshops innen her. Sjekk ut vår Instagram, Facebook eller LinkedIn for å se mer av hverdagen vår, og hva vi driver med. 

Fyll ut skjema, så kontakter vi deg vedrørende bedriftskurs innen Google Ads