Bedriftskurs og workshops innen sosiale medier

Bedriftskurs og workshops innen sosiale medier

Lær mer om hvordan bedriften din kan nå sitt fulle potensial ved bruk av sosiale medier. Vi lærer deg hvordan du lager innhold som folk legger merke til, tilpasset din bedrift sin målgruppe. 

Økt rekkevidde med sosiale medier

Vi tilbyr workshops og kurs innen disse sosiale mediene: 

Temaer for kursene kan være strategi for sosiale medier, markedsføring og annonseverktøy, forretningsmuligheter, innholdsproduksjon, analyse og evaluering. 

Kurset skreddersys dine og din bedrifts ønsker og behov. Vi gir deg konkrete tips for hvordan din markedsføring i sosiale medier kan nå ut til flere potensielle kunder. Alle kurs tilpasses hver enkelt bedrift, og ut fra hvilket nivå dere er på i dag, samt hva dere ønsker å oppnå. Ut fra dette lager vi en plan for hvilke sosiale medier vi mener det er hensiktsmessig at dere lærer mer om og et forslag til innhold på kurset. 

Referanse

Logo

Vi på Etter- og videreutdanning ved UiS er svært fornøyd med SoMe kurset vi hadde med Petter Omdal i Top of Mind. Kurset var satt opp med en teoretisk «best practice» del, samt en del hvor vi jobbet hands on med både Meta, Google Ads & LinkedIn annonsering. Petter var flink til å tilpasse innholdet ut ifra vårt behov og det var god takhøyde for dialog og spørsmål underveis i kurset. Kurset med Petter har gjort oss i stand til å optimalisere annonseringen vår i de ulike SoMe kanalene. Jeg kan på det varmeste anbefale Petter og Top of Mind.

Ola Berge-Vestvik

Førstekonsulent, Etter- og videreutdanning EVU - Universitetet i Stavanger

Kurs over hele landet

Vår hovedbase for gjennomføring av kurs og workshops er i Stavanger, der kursansvarlig Petter Omdal holder til. 

Ut fra deres ønsker kan vi avholde kurs og workshops i deres lokaler, eller i våre lokaler. Vi har lokaler i Stavanger, Bergen og Oslo. Kurs og workshops kan gjennomføres på dagtid, kveldstid eller i helger, alt etter hva som passer dere best. 

Vi tilbyr også skreddersydde kurs og workshops for din bedrift eller virksomhet, over hele Norge. De fleste kursene kan også gjennomføres som online kurs/webinar.

Kursansvarlig - Petter Omdal

Petter har lang erfaring med det digitale universet. Han er eier og daglig leder i Top of Mind, investor i selskaper som tilrettelegger for vekst, utvikling og suksess, samt kurs- og foredragsholder innen digital markedsføring og reklame. Bakgrunnen hans stammer fra både bachelor, videreutdanning og master innen nye medier, digital markedsføring og medie- og interaksjonsdesign. 

Kursansvarlig Petter har jobbet med både store og små bedrifter, og holder jevnlig kurs, workshops og foredrag innen digital markedsføring og merkevarebygging. 

Det siste året har Petter blant annet holdt jevnlige workshops for Tryg Forsikring om det spennende temaet LinkedIn. Her har han blant annet snakket om hvordan man lager en god profil, hvordan bygge nettverk, hva og hvordan man er aktiv i feeden og mye mer! Sjekk ut vår LinkedIn side, om du vil se flere bilder fra tidligere workshops. 

Kurs og workshop - Petter Omdal kursholder

Mer om emnene vi kan holde kurs og workshops innen

Digital markedsføring – Få en kartlegging og innføring i digitalisering av markedsføring for din bedrift. Vi avholder kurs og workshops innen digital strategi, digital synlighet, hvilke kanaler bedriften din bør vurdere og kommunikasjon. 

Google Ads – Kurs og workshops innen annonsering i Google sine søkemotorer. Vi kan både søk, display, video og shopping kampanjer i Google Ads. Kursene kan også ta for seg oppsett av Google konto, mer generelt om Google og regler i Google Ads. 

Teknisk oppsett av Facebook Business Manager, annonsekontoer, pixler, verifisering av domene – En mer teknisk workshop med gjennomgang av oppsettet i Facebook som må til for å lage annonser. 

Les mer om de andre temaene vi tilbyr bedriftskurs og workshops innen her. Sjekk ut vår Instagram, Facebook eller LinkedIn for å se mer av hverdagen vår, og hva vi driver med. 

Fyll ut skjema, så kontakter vi deg vedrørende bedriftskurs innen sosiale medier