foto

Trenger du fotograf?

Vi tilbyr produktfoto, portrettfoto, foto til arrangementer eller foto tilpasset dine plattformer. 

 

Vi tar alle typer fotooppdrag

I Top of Mind har vi utstyret og kompetansen som kan løfte det visuelle inntrykket av bedriften, og bidra til økt synlighet. 

Foto og bilder bringer visualisering til teksten, produktet eller tjenesten som skal markedsføres. Dette er en solid investering for økt markedsføringspotensial i digitale plattformer. Vi bistår deres bedrift med å nå nye høyder gjennom foto og bilder tilpasset selskapets plattformer, uavhengig av størrelse, bransje og segment. 

Top of Mind leverer både produktfoto, portrettfoto, arrangementsfoto, foto til nettsider mm. Uavhengig av type foto leverer vi produkter av aller høyeste kvalitet og tilpasset deres målsetninger og strategi. Vi kan tilpasse til alle typer produksjoner og formål, både i studio og utendørs, dag og natt. Nevnte vi at vi også lager video?

Vi kan utføre fototjenester alene, eller som en del av en fullverdig digital markedsføringsstrategi. Vi tilbyr også dronetjenester med godkjent sertifisering, dersom du ønsker helt unike bilder som virkelig fanger seeren. Sjekk ut vår Instagram for flere bilder og for å følge vår hverdag. 

Gi oss en lyd hvis du trenger fotograf – vi har kompetansen inhouse.  

Kontakt oss for et tilbud på fototjenester