Videomarkedsføring

Har du noe viktig å si, anbefaler vi å si det foran kamera. Video er mer engasjerende enn tekst, noe som igjen øker trafikken fra innlegget eller annonsen din. De fleste bedrifter bruker allerede video for å promotere produkter og nå ut til kunder. Allerede i 2019 brukte 87% av markedsførere video som markedsføringsverktøy (Wyzowl). Så hvorfor bør du bruke video, hvordan kan det brukes og kan du produsere de selv?

Filmcrew

Hvorfor bør du bruke video?

Video som ledd i digital markedsføring kan hjelpe med å nå et bredere publikum og gi økt kjennskap til selskapets produkter eller tjenester. Video er lett å dele på tvers av plattformer og kan engasjere potensielle kunder på en helt ny måte. Vi utfører videotjenester for selskaper og bedrifter i alle størrelser slik at dere når ut til segmentene deres med et engasjerende innhold.

Hele 80% er fornøyde med avkastningen på annonser som inneholder video i sosiale medier (Animoto, 2018). I tillegg husker og oppfatter mennesker visuell informasjon bedre enn nedskrevet informasjon. Om du ønsker at kunden skal huske nettopp din merkevare og ditt budskap anbefaler vi dermed å bruke video. Under her kan du se videoen som var sentral i emisjonskampanjen til en kunde tidligere i høst. Kampanjen endte opp med å samle inn over 6 millioner kroner på 24 timer på Folkeinvest.

Hvordan kan du bruke video?

Det er mange tema du kan velge i når du skal bruke video i markedsføring. Demonstrasjonsvideoer er en av de vanligste typene, hvor bedriften viser hvordan et produkt fungerer. Disse brukes blant annet for å øke kundetilfredshet. Kundereferanser, presentasjon av ansatte og intervju er blant temaene som er godt egnet til video. Det er også blitt vanligere med videoer som viser hvordan bedriften opererer bak sceneteppet. I fjor så vi i tillegg en oppblomstring av event, webinar og andre typer sendinger som foregikk på video. Mulighetene er med andre ord mange.

Si det med video!

Har du et budskap du ønsker å formidle på en god måte? Det hadde A2G. Vi hadde gleden av å bli bedre kjent med A2G i sommer da de ønsket å få produsert en video som skulle fortelle om deres innsats for å opprettholde og utvikle Velferdsstaten. A2G bidrar i den prosessen ved å sørge for at flere blir en del av arbeidslivet, som et bindeledd mellom bedrifter som ikke finner den kompetansen de trenger og arbeidssøkere som er på jakt etter rett arbeidsplass.

Kom til poenget – fort

I sommer produserte vi en valgkampanje for Sola Høyre. Nøkkelen til vellykket videomarkedsføring avhenger av at den er kort og konsis, fanger oppmerksomheten og tilfører verdi for publikum. Legg merke til hvordan det første som sies i denne videoen er hovedbudskapet. Det er ingen grunn til å spare på kruttet, da risikerer du at folk hopper av før du har formidlet det du skal.

«Vi får kjempegode tilbakemeldinger på videoen dere laget, og den blir godt lagt merke til! ⭐»️ – Anne Marie Lund, Styreleder i Sola Høyre.

Hvordan produserer du en video?

Vi har gode tips og lang erfaring med alle ledd av videoproduksjon. Les våre tips til videomarkedsføring i sosiale medier her.

Trenger du hjelp til å komme i gang, og tips til hvilke videoer du bør bruke i markedsføringen din? Kontakt oss nedenfor 👇 Besøk gjerne vår YouTube-kanal for å se flere Top of Mind-produserte videoer. 🎥 Vi anbefaler denne artikkelen fra HubSpot til deg som er interessert i å lære mer om videomarkedsføring. Vi tilbyr også dronetjenester med godkjent sertifisering, dersom du ønsker helt unike videoer som virkelig fanger seeren.

I videoen under som vi laget for Liftroller til sikkerhetsuka 2021 har vi også brukt drone for å få bedre vinkler og et sprekere innslag:

Kontakt oss for et tilbud på videomarkedsføring

Navn(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.