Digital strategi

Med en tydelig og gjennomtenkt digital strategi i bunn vil du enklere kunne sikre samsvar mellom alle dine digitale kanaler, samt jobbe resultatorientert ut fra bedriftens mål og visjoner. Vi kartlegger din virksomhet og dets behov, og skreddersyr digitale strategier opp mot deres sosiale og digitale kanaler.

Utvikling av en tydelig og gjennomtenkt digital strategi 

I Top of Mind jobber vi kontinuerlig med utvikling av beste praksis innen digitale strategier og utarbeidelse av virkningsfulle forretningsmål som kan både måles og oppnås. 

Det er essensielt å legge en god strategi, og å iverksette tiltak og aktiviteter som støtter opp under forretningsmålene til bedriften. En digital strategi fokuserer på de digitale tiltakene man bør ta i bruk for å nå disse målene.  

Vi i Top of Mind kartlegger den nåværende situasjonen i bedriften, viser hvorfor selskapet trenger en endring og lager en digital strategi knyttet til selskapets forretningsmål. Vi vurderer hvilke aktiviteter som er viktige for selskapet og i hvilke kanaler selskapet bør være synlige på. Vi sørger for å optimalisere deres digitale strategi slik at målene blir nådd. 

Vi kan utføre en ren kartlegging av strategiske behov for bedriften, eller som del av en fullverdig digital markedsføringsstrategi

Send oss en melding så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe dere.

Vil du se mer av det vi driver med? Sjekk ut våre blogginnlegg eller vår konto på instagram.

Brandguide - Søkemotoroptimalisering - Digital strategi - Webdesign - Logo og profilering - Kurs og workshops

Digital strategi handler i stor grad om sosiale medier og webdesign

Kontakt oss for et tilbud på digital strategi