Drone

Dronetjenester med godkjent sertifisering

Bruk av drone i produksjoner gir utallige muligheter, og du får et helt unikt foto- og videomateriale som virkelig fanger seeren. Vi utfører tjenester innen kommersiell dronevirksomhet, og har sertifiseringen og kompetansen som sørger for trygghet, høy kvalitet og visshet om at droneoppdraget utføres lovlig. 

Trenger du dronebilder?

I Top of Mind har vi spesialisert oss på dronetjenester innen foto og video som ledd i en digital markedsføringsstrategi.

Med video og foto via drone får man mulighet til å vise produkter og tjenester fra nye og spennende sider. Top of Mind opererer innenfor Luftfartstilsynets vilkår for RPAS-operatør i kategori 1 (RO1), og utfører tjenester innen kommersiell dronevirksomhet til bedrifter av alle størrelser.

Vi benytter droner som gir maksimal oppløsning og et plettfritt resultat. Vi kan bidra med både droneopptak, droneklipp, promovideoer og ellers det du måtte trenge til bedriften din. Vi tar oss av alt nødvendig forarbeid og sørger for rask levering med skyhøy kvalitet på leveransen.

Vi kan utføre dronetjenester alene, eller som en del av en fullverdig digital markedsføringsstrategi. Kanskje trenger du en dronevideo til dine sosiale medier? 

Play Video about dronebilde av hardangerbroen

Dronevideo for Utestua.
(Se på YouTube)

 

Kontakt oss for et tilbud på dronetjenester