Ansatt

Vi har fått ny praktikant, hils på Inga!

I Top of Mind elsker vi kompetanseoverføring og hva er vel bedre enn å overføre det til en som er genuint interessert i faget?

Inga er 24 år gammel og kommer fra øya Bømlo. Akkurat nå er hun i ferd med å fullføre en bachelorgrad i TV-produksjon ved UiB, men først skal hun være praktikant her hos oss i Top of Mind. 

Foto og film har alltid vært en stor lidenskap for Inga, og derfor var ønsket om å studere TV-produksjon stort. Gjennom dette studiet har hun fått utvikle ferdighetene sine innenfor hennes største interesser, samtidig som hun har lært nye områder av faget. Nå ønsker hun å lære mer om digital markedsføring.

«Å få ha praksisperioden min i Top of Mind var akkurat det jeg ønsket meg. Her får jeg lære av dyktige folk som deler samme interesser som meg, og som har enormt mye kunnskap. Jeg gleder meg til å se hva disse ukene har å by på!»

Vi gleder oss veldig over å ha fått Inga på laget og ser allerede nå at hun kommer til å tilføre Top of Mind veldig mye både sosiale og faglig.

 

Vil du følge med på vår hverdag og se glimt fra vårt arbeid? Sjekk ut vår konto på Instagram. Top of Mind tilbyr blant annet tjenester innenfor sosiale medier og digital strategi. Teamet vårt står alltid klare til å hjelpe deg med å øke din tilstedeværelse i digitale medier. Ta kontakt, så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe deg.