Våre tjenester - Sosiale medier

Sosiale medier

Ønsker du å øke din bedrifts synlighet på nett? Er du tilstede der kundene dine er? I Top of Mind har vi erfarne medarbeidere med spesialisering og utdanning innen digital markedsføring. Vi tilbyr gjennomgang av digitale kanaler, enten bedriften er nyoppstartet eller veletablert med eksisterende SoMe-kanaler. Våre medarbeidere har lang erfaring med oppsett og drift av sosiale medier som Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn og Twitter. Vi sørger for at din bedrift når ut til den rette målgruppen og markedsfører seg på de rette kanalene, slik at dere kan nå deres fulle potensial.

Er du tilstede der kundene dine er?

Hele 69% av nordmenn over 18 år bruker Facebook hver eneste dag. 47% er på Snapchat, og for Instagram er tallet 40% (Tall hentet fra Ipsos).

Vi slår inn vidåpne dører når vi forteller at firmaet ditt åpenbart kan nå mange potensielle kunder i disse flatene. Det er noe de fleste vet.  

Men det som kan være vanskelig er å bryte gjennom lydmuren i sosiale medier. Brukere av disse plattformene blir bombardert med inntrykk i alle digitale flater til alle døgnets tider, og kunsten ligger i å finne ut akkurat hvilken målgruppe du ønsker å nå. Det vi i Top of Mind spesialiserer oss på er ikke bare å kartlegge målgruppen, men også finne ut i hvilke kanaler en skal legge trykk for å ha best sjanse til å nå potensielle kunder. 

Vi hjelper deg med sosiale medier

Vi hjelper deg med sosiale medier

Noen av kundene våre starter fra scratch, mens andre har allerede kommet godt i gang. Dersom du starter fra scratch kan vi hjelpe med:

  • Oppsett av kontoer i ønskede kanaler, med helhetlig og gjennomgående uttrykk på tvers. 
  • Oppsett av bedriftskontoer for å komme i gang med betalt annonsering. 
  • Kartlegging av og oppsett av målgrupper


Dersom dere allerede har en tilstedeværelse i sosiale medier tilbyr vi gjennomgang og opprydning i eksisterende kanaler. Her sørger vi for at bedriften har samme uttrykk på tvers av alle flater.

Trenger du hjelp med digital markedsføring?

Vi vet viktigheten av tilstedeværelse og annonsering i digitale kanaler. Vi hjelper deg med alt fra oppsett og drift av sosiale medier og annonseringsverktøy, til opprettelse, vedlikehold og analyse av kampanjer og annonser. Vi bistår også med innholdsproduksjon til både organiske og betalte plasseringer.

Økt synlighet på nett sørger for økt omsetning for ditt selskap. Annonsering gjennom bla. sosiale medier og/eller Google Ads sørger for å nå bedriftens målgrupper, og kontinuerlig spisse den digitale synliggjøringen av din bedrift.
 
Vi tilbyr alt av markedsføringstjenester innenfor den digitale verden. Vi kartlegger hvilke plattformer ditt selskap bør markedsføre seg på, ut fra bedriftens målgruppe. Vi hjelper dere fra A til Å, fra oppsett og opprettelse av annonser, til vedlikehold og analyse.
 
Vi kan utføre annonserings- og innholdsproduksjon på sosiale medier alene, eller som en del av en fullverdig digital markedsføringsstrategi.
 
Er du klar for å rigge bedriften for suksess på sosiale medier? Kontakt oss så tar vi en prat.
 
Fortsatt ikke helt overbevist? Les vårt blogginnlegg om bruk av sosiale medier for å øke trafikken til nettsiden eller sjekk ut vårt innlegg om bruk av Snapchat som annonseplattform. Ønsker du å vite mer om hvilke format og størrelser som godtas? Se her da vel!
Sosiale medier - Digital markedsføring

Kontakt oss for et tilbud eller en prat om sosiale medier