Podcast på 1-2-3

Produksjon av podcast som ledd i en digital markedsføringsstrategi kan gjøre bedriften din synlig på en helt ny måte. Vi tilbyr utvikling og produksjon av podcast i form av strategi, innspilling, redigering, utstyr, studio, coverbilde og publisering/distribusjon til de fleste store og små podcastdistributører som Spotify, iTunes, Google Podcasts, Pocket Casts etc. Vi hjelper deg med markedsføring gjennom podcast, med tilpasset innhold til potensielle kunder, riktig segment og budsjett.

Har du planer om å lage podcast?

Top of Mind har vi god erfaring med produksjon av podcast på vegne av ulike bedrifter og på tvers av ulike markeder. 

Uavhengig av hva markedsføringsmålet til bedriften din er, kan podcast bidra til økt synlighet, økt kjennskap og økt merkevarebevissthet omkring deres produkt eller tjeneste. Dette er en annerledes måte å fange kundens interesse og tilpasse markedsføringen til akkurat deres lyttere. 

Podcast passer for både store og små bedrifter, enten målet er å øke antall salg, antall klikk på nettsiden eller kjennskap til bedriften. Vi tilpasser strategien og typen podcast ut fra deres mål.

Vi kan bistå i produksjonen av podcast i alle ledd. Fra innspilling til publisering, eller som ledd i en fullverdig digital markedsføringsstrategi. Sjekk ut reglene om merking av reklame i podcast her

Podcastinnspilling med Norgips

Innspilling av podcasten Plateprat for Norgips.

Podcaster vi jobber med:

Apotek 1 Podcast

Ingenting er flaut

Podcast for for deg som ønsker å høre farmasøyter knuse myter og gi gode råd til behandling av små og store plager. Levert av Apotek 1. 

Logo Greenpod

GREENPOD

Podcast for for deg som er interessert i fornybar energi og som vil investere i fornybar energi. Levert av Greenstat.

Cover

Prosjekteffekt

En podcast om prosjekt og ledelse i bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen. Levert av T-2 Prosjekt.

podcast cover

Innsikt & Inspirasjon

En podcast for deg som ønsker innsikt og inspirasjon i forretnings- og arbeidslivet. Levert av QP og Bemanningsbyraaet. 

Plateprat Podcast av Norgips

PLATEPRAT

Podcast for deg som ønsker å lære mer om gipsplater og bakgrunnen for utsagnet «gips er ikke bare gips». Levert av Norgips.

cover

Litt BEDRE

En podcast om å bli den beste versjonen av seg selv. Få tips til små teknikker du kan gjøre hver dag som kan gi deg mer positivt og godt liv – både fysisk og mentalt.

Kontakt oss for et tilbud på podcastproduksjon