Kurs og workshops for enkeltpersoner

I det digitale markedsføringsuniverset gjelder det å holde seg oppdatert på nye trender og å følge den raske utviklingen. Vi holder kurs og workshops i digital tilstedeværelse og annonsering i digitale medier. Trenger du faglig påfyll? Sjekk ut når neste kurs starter.

Kurs og workshops i digital tilstedeværelse og annonsering i digitale medier

I Top of Mind elsker vi kompetanseoverføring. 

Det digital markedsføringsuniverset er i konstant utvikling og kompetanse er dermed ferskvare. Nye trender, strategier, programmer og modeller er bare noen av de mange digitale markedsføringselementene man må holde seg oppdatert på i bransjen. 

Top of Mind kan avholde kurs, workshops, grunnkurs og opplæring for selskaper i alle størrelser, slik at deres bedrift holdes oppdatert på hva som trender akkurat nå. Vi har dyktige medarbeidere med lang erfaring innen blant annet digital tilstedeværelse, annonsering i sosiale medier, digital strategi, Google-universet og mye mer. 

Vi kan utføre kurs eller workshops for ditt selskap innenfor alle sider av digital markedsføring, eller i enkeltemner som selskapet ønsker økt kompetanse innenfor. Vi kan også utføre kurs/workshops som del av en fullverdig digital markedsføringsstrategi

Hva Hvor Når Mer info og påmelding
LinkedIn
Stavanger
30. mars
Sosiale medier
Stavanger
Q2 2023
Info kommer
Foto
Bergen
Q2 2023
Info kommer
Innholdsproduksjon
Oslo
Q2 2023
Info kommer
Kurs og workshop - Petter Omdal kursholder

Alle våre kurs kan settes opp som workshop hvor vi jobber med oppgaver.

Fant du ikke kurset du lette etter? Send oss en forespørsel, så kanskje vi setter det opp.

Trenger din bedrift et kompetanseløft eller har dere et kompetansebehov i bedriften? Vi skreddersyr og tilpasser alle våre kurs og workshops til din bedrift. Les mer om hvilke emner vi tilbyr bedriftskurs i, hva som inngår i kurset/workshopen og om priser her.

Send oss gjerne en melding, så finner vi ut av hva vi kan gjøre for deg eller hva vi kan hjelpe deg med via kontaktskjemaet nedenfor. 

Vil du se mer av det vi driver med? Sjekk ut vår instagram.

Kontakt oss for et tilbud på kurs og workshops