Kurs i LinkedIn

La oss kurse deg slik at du kan nå ditt fulle potensiale ved bruk av LinkedIn. Vi lærer deg hvordan du blir mer aktiv og lager innhold som folk legger merke til.

LinkedInkurs // Stavanger

Kr 1750,- eks mva
  • September 2024
  • Skagenkaien 35, 4006 Stavanger
  • 90 minutter
  • 20 plasser
  • Kaffe & te inkludert
  • Parkering på skagenkaien eller i Valberghallen
Kurs i LinkedIn
Kursansvarlig Petter Omdal

Innhold

LinkedIn er blitt så mye mer enn en digital CV og blir bare mer og mer viktig for nettverksbygging. Vi opplever stor etterspørsel fra bedrifter og enkeltpersoner som ønsker å bli bedre på LinkedIn. Vi har derfor holdt jevnlige kurs og workshops det siste året. Vårt kurs handler blant annet om hvordan man lager en god profil, bygger nettverk, er aktiv i feeden og mye mer! Vårt daglige arbeid med LinkedIn gjør at vi alltid er oppdatert på plattformen og trendene. Vi deler med glede vår kunnskap videre, slik at du også kan bli #FlinkedIn

Kurset er delt opp i fire deler hvor vi går gjennom følgende tematikker:

  • Del 1: Hvordan bygge en god profil
  • Del 2: Hvordan bygge nettverk
  • Del 3: Hvordan være aktiv
  • Del 4: Hvordan skrive gode innlegg
 
Kursdeltakerne får i tillegg publiseringsplanen vi bruker daglig i Top of Mind – denne går vi også gjennom på kurset.

Varighet og hvem kurset passer for

Kurset varer i ca. 90 minutter, hvor oppsummering og spørsmål er inkludert i tiden. Det passer både for deg som bruker LinkedIn daglig og for deg som er nybegynner. Det vil være mulighet for å bli igjen etterpå for å diskutere emner og prate med andre kursdeltakere, plutselig har du flere nye kontakter i listen 

Tips: Du får 10% rabatt på kurset om du…
– Tar du med deg en venn
– Er flere påmeldte fra samme bedrift
– Er kunde hos oss i Top of Mind

Vi skreddersyr også LinkedIn-kurs for din bedrift og dine ansatte, les mer her.

Tusen takk for veldig bra LinkedIn kurs! Det var en god gjennomgang av mange enkle grep som utgjør en stor forskjell og gir enorme rekkevidde-resultat. I tillegg har vi hatt flere jobbsøkere inne hos oss på intervju som vi har nådd, via våre LinkedIn kanaler!

Mads Ueland

Kokk - Sola Strand Hotel

Kursansvarlig - Petter Omdal

Petter har lang erfaring med det digitale universet. Han er eier og daglig leder i Top of Mind, investor i selskaper som tilrettelegger for vekst, utvikling og suksess, samt kurs- og foredragsholder innen digital markedsføring og reklame. Bakgrunnen hans stammer fra både bachelor, videreutdanning og master innen nye medier, digital markedsføring og medie- og interaksjonsdesign. 

Petter har jobbet med både store og små bedrifter, samt privatpersoner og holder jevnlig kurs, workshops og foredrag innen digital markedsføring og merkevarebygging.

Han digger kompetanseoverføring og elsker å dele alt han har lært om LinkedIn med andre. Bli med på kurs!

Selfie kurs
Kurs i LinkedIn

Vi i Relevant Regnskap takker Petter i Top of Mind for et vellykket LinkedIn-kurs. Vi fikk en god gjennomgang av ulike sosiale medier og hvordan man kan bruke de til å spre sitt budskap, men med hovedfokus på LinkedIn. Våre ansatte kom inn med forskjellige meninger og erfaringer om bruken av LinkedIn, men Petter engasjerte bra og alle har oppdatert sine profiler med tips og triks vi fikk under kurset. Kan anbefale Top of Mind dersom dere ønsker å øke tilstedeværelsen på LinkedIn med enkle grep som fungerer.

Roald Vatne

Daglig leder - Relevant Regnskap

Liftroller

Vi i Liftroller hadde stort utbytte av LinkedIn kurset! Dette er en svært viktig plattform for vår bedrift med tanke på våre globale ambisjoner. Petter er en smilende og dyktig kursholder som både engasjerer og lot oss stille spørsmål underveis, noe som gav en gav oss mer utbytte enn om vi skulle bare sitte å høre på en foredragsholder. Anbefaler Top Of Mind og Petter på det varmeste!

Ivar Ole Wik

CEO / Founder - Liftroller

Logo Goodtech

Petter Omdal i Top of Mind vet hva han snakker om når det gjelder LinkedIn.

Gullet ligger i å forstå LinkedIn-kulturen, og alle de små smarte triksene som Petter og teamet hans har opparbeidet seg over tid.

Kathleen Meling

Avdelingsleder Digitalisering - Region NordVest - Goodtech

Meld deg på:

Navn(Påkrevd)
Privat eller bedrift?(Påkrevd)
Vil du ha nyheter, tilbud, tips & triks etc innen digital markedsføring?

Vilkår:

Påmeldingen er bindene
Innholdet i skjemaet blir lagret
Faktura blir sendt ut med forfall før kursoppstart
Minimum seks deltakere for gjennomføring

(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.