Webdesign

Godt webdesign gir definitivt et konkurransefortrinn. Noe av det første en potensiell kunde møter er hjemmesiden til en bedrift. At denne er lett å navigere i, har en gjennomtenkt visuell profil og gir et godt førsteinntrykk er dermed avgjørende for om den potensielle kunden blir en kunde. Vi kan hjelpe med både informasjonsdesign, interaksjonsdesign og presentasjonsdesign. De tre nøkkelelementene som danner webdesign i sin helhet.

Teknisk oppsett av nettside og skreddersydd webdesign. 

I Top of Mind har vi profesjonelle designere innen web som setter seg nøye inn i bedriftens mål og som formidler dette målet gjennom en god brukeropplevelse.

I møte med en hjemmeside teller det visuelle en avgjørende rolle. Oppsettet av nettsiden må være godt gjennomtenkt og samtidig lett å navigere i for en potensiell kunde. At en hjemmeside oppleves som godt gjennomtenkt og profesjonell starter alltid med et profesjonelt webdesign. 

I prosessen med å lage en brukervennlig nettside med et gjennomtenkt design må man finne svaret på en rekke spørsmål. Blant annet hvem som er målgruppen, hvordan målgruppen opptrer og hva slags informasjon målgruppen trenger for å bestemme seg. Med andre ord er forarbeidet like viktig som selve utførelsen av arbeidet med å utvikle et godt webdesign. 

Et godt webdesign handler også om en bedrifts grafiske profil og logo. Dette er faktorer som hever inntrykket av nettsiden og bedriften ytterligere. 

Vi kan utføre tjenester innen webdesign og teknisk oppsett alene, eller som en del av en fullverdig digital markedsføringsstrategi

Send oss en melding så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe dere.

Vil du se mer av det vi driver med? Sjekk ut vår instagram.

Brandguide - Søkemotoroptimalisering - Digital strategi - Webdesign - Logo og profilering - Kurs og workshops

Visste du at webdesign henger tett sammen med søkemotoroptimalisering? Les mer om SEO og tips for å lykkes på vår blogg.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på webdesign.