Emloyee

Vi vokser, hils på Kristina!

Det går mot mørkere tider og da er det ekstra gøy med et lyspunkt i hverdagen, vi har nemlig fått en ny fantastisk medarbeider i Top of Mind! Hils på Kristina!

Kristina er 28 år gammel og opprinnelig fra Hole, men bosatt i Bergen og studerer for tiden master i eiendomsutvikling ved NMBU i Ås. Hun har som regel mange baller i luften, men tar en hver arbeidsoppgave imot med et stort smil!

Fra tidligere har Kristina en bachelor i eiendomsmegling, jus og økonomi fra Handelshøyskolen BI, i tillegg til flere års erfaring fra Forsvaret. Dette illustrerer at hun er et allsidig, effektivt og nøyaktig individ som hele tiden setter kunden i fokus.

Hun har et stort engasjement for den digitale verden og hvordan annonsering påvirker oss i hverdagen. Derfor skal Kristina jobbe med blant annet utvikling av annonsetekster og søkeord, søkemotoroptimalising (SEO) og analyse og rapportering i Top of Mind. Hennes spesialfelt er det spennende «Google-universet» med verktøyene Google Tag Manager, Google Analytics og Google Ads blant andre. Dette er verktøy som enhver bedrift, uavhengig av bransje og størrelse, bør bruke for å overleve dagens knallharde konkurranse.

Kristina ønsket å jobbe i en dynamisk bedrift, med bred faglig kompetanse, hvor man får muligheten til å gyve løs på nye arbeidsoppgaver fra dag én: «Jeg ønsket å være en del av et ungt, men sterkt fagmiljø som verdsetter stor arbeidskapasitet og som stadig er i utvikling. En bedrift som rett og slett er «top of mind» når det kommer til digital markedsføring!»

Vi er svært glad for at Kristina takket ja til å jobbe hos oss og hun har allerede på kort tid vist seg å være en viktig og god ressurs i Team Top of Mind. Vi gleder oss stort til fortsettelsen!