Ansatt

Vi styrker teamet, hils på Tom André!

Årets første måneder har vært hektiske og spennende, og vi har fått flere nye oppdrag. Kundene våre skal alltid oppleve at de får høy kvalitet på våre leveranser, og vi streber derfor alltid etter å ha høy kompetanse og ekspertise in house. Vi styrker nå teamet ytterligere og har vært så heldig å få med oss Tom André på laget!

Tom André er en entusiastisk og kreativ sjel med stort engasjement for innholdsproduksjon og historiefortelling. Han kan spille på mange strenger i både overført og bokstavelig betydning. Med en bachelorgrad i musikkteknologi og mange års erfaring som musikkprodusent i tillegg til en bachelorgrad i Film- og TV-produksjon og en snart fullført mastergrad i Manusutvikling for TV-serier har han flere ben å stå på innenfor utvikling av fengende innhold for digitale plattformer.


Som nyansatt hos oss i Top of Mind vil Tom André bidra til teamet med et skarpt øye for visuell kommunikasjon med vekt på foto og video. Selv om ekspertisen ligger i produksjon og kreativ prosess, er ikke Tom André fremmed for sosiale medier og salg heller. Både gjennom tidligere stilling som webansvarlig for Musik-Magazinet AS og som frilanser har han opparbeidet seg god erfaring både innenfor kundebehandling og salg og har virkelig fått kjenne på den mektige effekten av gode visuelle presentasjoner av både produkt og bedrift.


– Noe av det beste jeg vet er når jeg virkelig får godfølelsen mens jeg arbeider med en video eller redigerer et bilde og kjenner at stemningen og rytmen sitter. At det bør satses på video fremover er det absolutt ingen tvil om, og det har aldri vært enklere å filme noe enn det er i dag. Hvem som helst kan lage en video med telefonen sin, men det er likevel ikke nok å bare holde linsen foran et produkt og håpe at det slår an på nett. Hver bedrift og hvert produkt trenger helt egne tilnærminger og virkemidler for å fungere. Det er først når du finner riktig kombinasjon av produkt og virkemidler at godfølelsen etterhvert kommer snikende. Og når jeg føler den, så vet jeg at seerne også kommer til å føle den.


– Ikke bare er Top of Mind en utrolig kul og inspirerende arbeidsplass med veldig trivelige ansatte og en langt over gjennomsnittet engasjert leder, det er først og fremst en plass der jeg kan drive med ting jeg elsker å drive med – og få lønn for det. Milde måne, det kan man ikke klage på.


Vi gleder oss utrolig mye til å jobbe sammen med Tom André og ser allerede nå etter få uker at vi har fått en eksepsjonell ressurs inn i selskapet.