Digital markedsføring

Ønsker du å øke din bedrifts synlighet på nett? I Top of Mind har vi erfarne medarbeidere med spesialisering og utdanning innen digital markedsføring. Dette gjør blant annet at vi kan operere i flere markeder, med alle typer bedrifter. 

Vi vet viktigheten av tilstedeværelse og annonsering i digitale kanaler. Vi hjelper deg med alt fra oppsett og drift av sosiale medier og annonseringsverktøy, til opprettelse, vedlikehold og analyse av kampanjer og annonser. Vi bistår også med innholdsproduksjon til både organiske og betalte plasseringer.

Økt synlighet på nett sørger for økt omsetning for ditt selskap. Annonsering gjennom bla. sosiale medier og/eller Google Ads sørger for å nå bedriftens målgrupper, og kontinuerlig spisse den digitale synliggjøringen av din bedrift. 
 
Vi tilbyr alt av markedsføringstjenester innenfor den digitale verden. Vi kartlegger hvilke plattformer ditt selskap bør markedsføre seg på, ut fra bedriftens målgruppe. Vi hjelper dere fra A til Å, fra oppsett og opprettelse av annonser, til vedlikehold og analyse. 
 
Vi kan utføre annonserings- og innholdsproduksjon alene, eller som en del av en fullverdig digital markedsføringsstrategi. 
 
Datamaskin og kaffe

Kontakt oss for en uforpliktende prat om digital markedsføring