Top of Mind skal utvide teamet i Stavanger

På grunn av økende arbeidsmengde ser vi nå etter en kreativ og allsidig person som ønsker å være med å løfte byrået til neste nivå. Vi ser etter en person som skal ha ansvar for å utarbeide strategier og markedsplaner og følge med på utvikling og trender for å styrke kundens merkevare. Du skal både ha hyppig dialog med kunden, men også utføre en del av markedsaktivitetene som å produsere og publisere innhold, sette opp kampanjer og analysere resultater. Om du har andre talenter er det bare en bonus!

Hvilken utdanning du har er ikke så farlig, så lenge du er god på det vi trenger. Har du erfaring med arbeid innen prosjektledelse, sosiale medier og reklame verdsettes det høyest, men det er også kjekt om du har interesse for salg, relasjons- og nettverkbygging, samt forstå nye kunders behov og identifisere mulighetene for vekst og utvikling hos eksisterende kunder.

Er du den rette for oss vil du bli en del av et kreativt byrå i vekst hvor arbeidsdagene er variert og spennende (synes vi selv iallefall). Vi mener også at vi har et utrolig godt arbeidsmiljø og kjekke kollegaer. Du bestemmer selv hvordan du vil utforme arbeidsdagen din, for her legger vi (nesten) ikke føringer så lenge jobben blir utført riktig og innen tidsfristene.

Du vil jobbe fra nydelige kontorer på Skagenkaien i Stavanger sentrum og stillingen er en 100% fast stilling. Vi håper dette høres fristende ut og at du da gir oss en lyd.

Portrett

Hvordan gi en lyd? 

Send en kort tekst om deg selv, hva du er god på og hva du kan tilføre Top of Mind, samt link til din LinkedIn-profil om du har dette.

Sendes til petter@topofmind.no

Vi har dårlig tid, så jo før du sender oss en tekst jo bedre.

Lurer du på noe? Ta kontakt med daglig leder Petter Omdal på petter@topofmind.no eller på 97154780.

Vi gleder oss til å høre fra deg.