Podcast

Produksjon av podcast som ledd i en digital markedsføringsstrategi kan gjøre bedriften din synlig på en helt ny måte. Vi tilbyr utvikling og produksjon av podcast i form av strategi, innspilling, redigering, utstyr, studio, coverbilde og publisering/distribusjon til de fleste store og små podcastdistributører som Spotify, iTunes, Google Podcasts, Pocket Casts etc. Vi hjelper deg med markedsføring gjennom podcast, med tilpasset innhold til potensielle kunder og riktig segment.

I Top of Mind har vi god erfaring med produksjon av podcast på vegne av ulike bedrifter og på tvers av ulike markeder. 

Uavhengig av hva markedsføringsmålet til bedriften din er, kan podcast bidra til økt synlighet, økt kjennskap og økt merkevarebevissthet omkring deres produkt eller tjeneste. Dette er en annerledes måte å fange kundens interesse og tilpasse markedsføringen til akkurat deres lyttere. 

Podcast passer for både store og små bedrifter, enten målet er å øke antall salg, antall klikk på nettsiden eller kjennskap til bedriften. Vi tilpasser strategien og typen podcast ut fra deres mål.

Vi kan bistå i produksjonen av podcast i alle ledd. Fra innspilling til publisering, eller som ledd i en fullverdig digital markedsføringsstrategi.

Send oss en melding så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe dere.

Innspilling av podcast

Innspilling av podcasten GreenPod for Greenstat.

Podcaster vi har produsert:

Logo Greenpod

Podcast for for deg som er interessert i fornybar energi og som vil investere i fornybar energi.

Cover

En podcast om prosjekt og ledelse i bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen

podcast cover

En podcast for deg som ønsker innsikt og inspirasjon i forretnings- og arbeidslivet.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på podcast.