Nyhetsbrev og e-postmarkedsføring

Med nyhetsbrev og målrettet e-postmarkedsføring har man mulighet som bedrift til å nå ut til flere potensielle kunder og brukere. Med markedsføring via nyhetsbrev kan man tilpasse innholdet mer spesifikt inn mot bedriftens målgrupper og digitale strategier. 

Top of Mind er stolt leverandør og partner av plattformen Make nyhetsbrev, slik kan vi på best mulig måte lage nyhetsbrev skreddersydd for din bedrift, i den beste og mest effektive plattformen for norske brukere.

Levering av nyhetsbrev for din bedrift

I Top of Mind har vi innholdsprodusenter som spesialiserer seg på markedsføring via e-post og nyhetsbrev. Dette gjør vi at vi kan levere de beste løsningene og det mest effektive innholdet for våre kunder. 

Ved å benytte seg av et digitalt markedsføringsbyrå kan man oppnå en høyere kvalitet på innholdet i nyhetsbrevet og sikre at målgruppene og markedsstrategien til bedriften blir opprettholdt. Sammen med kunden legger vi en fullverdig digital strategi for e-postmarkedsføring via nyhetsbrev. Her kartlegger vi bedriftens mål, visjon, ønsker og målgrupper. 

Med skreddersydde nyhetsbrev og e-postmarkedsføring sørger vi for at dere som bedrift når ut til potensielle kunder og den foretrukne målgruppen med gode tips, tilbud og inspirerende innhold. Alt for å kunne skape gode ambassadører for bedriftens produkter eller tjenester.

Make + Top of Mind = sant

Vi i Top of Mind har partnerskap med Make. Make er et system for å lage og sende nyhetsbrev.

De har spesialtilpasset seg norske bedrifter og det norske markedet. På denne måten sikrer man en mer sømløs utsending av nyhetsbrev, tilpasset bedrifter som ønsker å markedsføre seg i Norge.

Make lagrer i tillegg alle personopplysninger i Norge, for å gjøre det enkelt og trygt for norske bedrifter. 

Til og med Datatilsynet i Norge benytter seg av Make for utsending av nyhetsbrev, så her vil personvernet til interessentene dine være 100 % ivaretatt, til enhver tid. 

Med Make som partner, sørger vi i Top of Mind for å levere høy kvalitet på innhold og design til bedriftens nyhetsbrev, samt at utsending og lagring går sømløst for seg. 

Nyhetsbrev og e-postmarkedsføring

Top of Mind kan nyhetsbrev

Vi har spesialisert kompetanse på følgende innenfor nyhetsbrev: 

  • Oppsett av nyhetsbrev – design, innhold og produksjon
  • Oppsett av e-postkampanjer
  • Konfigurering av nyhetsbrev på ditt nettsted
  • Webstatistikk for e-postmarkedsføring i nyhetsbrev og analyse

Vil du se mer av det vi driver med? Sjekk ut vår instagram. Les mer om vårt samarbeid med Make.

Om dere ønsker å se ulike nyhetsbrev vi har designet, få en gjennomgang av Make, eller et skreddersydd tilbud på nyhetsbrevutsending, ta kontakt, så fikser vi resten! 

Vi hjelper deg i gang med nyhetsbrev og e-postutsending. 

Fyll ut skjema, så kontakter vi deg vedrørende nyhetsbrev og e-postmarkedsføring.