Ny prosjektleder - Christine

Ny prosjektleder, hils på Christine!

Christine var åtte år og satt foran en stasjonær PC fra 90-tallet da hun første gang åpnet Adobe Photoshop. Så var det gjort. “Dette her skal jeg drive med for alltid” tenkte hun allerede den gangen. Og det gjør hun – både i arbeidslivet og privat.

I dag er hun 29 år og har nylig startet som prosjektleder hos Top of Mind. 

 

“Jeg gleder meg skikkelig mye til å ta fatt i nye og spennende arbeidsoppgaver. Til å dele min kunnskap og til å få ny kunnskap fra dyktige kolleger og kunder. Men det jeg gleder meg aller mest til er å drive med inspirerende snakk og idémyldring. Det er noe av det beste jeg vet med markedsføringsbransjen” sier hun. 

 

Hvem er Christine?

De siste fire årene har hun fått vanvittig mange voksenpoeng. Gift, to barn, golden retriever valp og hus i Nittedal. Nå mangler hun bare en arbeidshverdag med høyt tempo før hun er fornøyd (noe hun definitivt får hos Top of Mind)! Og å lære seg å like å gå på ski, nå som hun bor rett ved nordmarka. 

Christine er fra Stavanger, tok en master i medievitenskap ved Universitetet i Bergen og flyttet senere til Oslo for å jobbe. Blant annet har hun Brand Manager for Kevin Murphy og kommunikasjonsrådgiver for VID vitenskapelige høgskole på CVen sin. 

En klassisk potet

Det er mange i markedsføringsbransjen som er poteter og Christine er ingen unntak.

“Det finnes nok mange som ikke liker den tittelen, men personlig har jeg ingenting imot den. Hadde selvfølgelig vært kulere om ordet var magiker eller noe slikt, men jeg synes det er utelukkende positivt å få en betegnelse som forteller andre at man kan mye om mye. Det må jo være målet i det meste vi gjør, og ikke minst i den bransjen vi er i”, sier hun. 

Strategisk kommunikasjon, rådgivning, kursing, grafisk design, foto og sosiale medier er noen av stikkordene. 

Blanke ark og mange muligheter

 

Ettersom Christine har jobbet for utdanningssektoren den siste tiden, passer det fint at hun starter hos oss i begynnelsen av et skoleår. Blanke ark og med mange muligheter. 

 

“Jeg er spent, motivert og føler på meg at dette blir et skikkelig bra samarbeid mellom meg, mine nye kolleger og alle kundene våre. Jeg gleder meg til å gjøre jobben og jeg gleder meg til å bli kjent med alle sammen” sier hun med et stort smil om munnen.

Vi er stolte og glade for å ha Christine ombord på #TeamTopofMind og ser frem til en innholdsrik og spennende høst! Vil du ser mer av hverdagen vår i Top of Mind? Sjekk ut vår Instagram.

Legg igjen en melding i kontaktskjemaet, så kontakter vi deg for en prat!