Praktikant

Vi har fått oss praktikant i Oslo, hils på Maria!

Maria Thorvaldsen er 22 år gammel og kommer fra Norges eldste by - Tønsberg. Hun tar en bachelorgrad i digital markedsføring ved Høyskolen Kristiania, og startet nylig som praktikant hos oss i Top of Mind. Fra mars og til sommeren finner du denne gladjenta på vårt kontor i Oslo sentrum.

Innholdsproduksjon og design er en stor interesse for Maria, og et godt grunnlag for å studere digital markedsføring. Gjennom dette studiet får hun muligheten til å utvikle seg i egne interesser, samtidig lære om ulike fagfelt innen markedsføring.

 

“Jeg er veldig glad for at jeg har mulighet til å være praktikant hos Top of mind. Jeg får muligheten til å lære av dyktige og erfarne folk, som bidrar til ny kunnskap. Jeg gleder meg til resten av denne spennende perioden!”, sier hun med et stort smil.

 

Vi er veldig glade for å ha Maria ombord og vi gleder oss til en tid fylt av kompetanseoverføring (begge veier) og spennende prosjekter! Ikke minst merker vi allerede nå at hun bidrar stort til vår sosiale trivsel på jobb. 

 

Velkommen til oss Maria!

Praktikant

Foto: Christine Vatnøy

Vil du følge med på vår hverdag og se glimt fra vårt arbeid? Sjekk ut vår konto på Instagram. Top of Mind tilbyr blant annet tjenester innenfor sosiale medier og digital strategi. Teamet vårt står alltid klare til å hjelpe deg med å øke din tilstedeværelse i digitale medier. Ta kontakt, så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe deg.