Ansatt tech medarbeider

Møt Jon! Vår nye tech-medarbeider.

Etter ett år med korona og i disse spesielle tider har flere og flere fått øynene opp for tech verdenen, digital tilstedeværelse og godt innhold. Dette har bidratt til å øke oppdragsmengden vår innen blant annet video, lyd og grafikk. Slike virkemidler er utrolig viktige for å skille seg ut, og nettopp derfor så vi oss om etter en ny tech-medarbeider som virkelig kunne dette til fingerspissene.

Vi var heldige og ble tipset om Jon-Åsmund, en energisk og løsningsorientert fyr som innerst inne egentlig er en Osing, men som nå bor i Bergen. Han skulle en gang bli tømrer, men var strategisk og tok generell studiekompetanse istedenfor å gå rett i lære.

Tømrer var ikke riktig retning for Jon, og han jobbet lenge i forskjellige byggevarebutikker hvor han var innom alt fra lagerarbeid og salg, til kjøkkendesign og garderobeplanlegging. Det var likevel drømmen om å jobbe med film og tv i tech verdenen som fikk ham til å starte på videreutdanning i voksen alder.

Jobben som butikksjef på Byggeriet Laksevåg ble byttet ut med studier for å ta en bachelorgrad i film- og tv-produksjon. Etter dette fortsatte han utdanningen, og tok en mastergrad i manusutvikling. Jon-Åsmund fullførte mastergraden sin våren 2020, og jobber nå med å utvikle manus til sin første tv-serie. 

Han har ellers mye erfaring med film og grafisk produksjon, og var blant annet med å starte opp selskapet Rusten-Spiker Film da han fortsatt var student. Det synes vi i Top of Mind er intet mindre enn imponerende!

«Jeg har alltid sett på meg selv som en kreativ person, og jeg får stor glede av å jobbe kreativt. Enten det er et DIY-prosjekt i garasjen, photoshopping, film og klipp, eller skriving, så er det arbeid som gir meg mening. Å få jobbe hos Top of Mind er derfor noe jeg virkelig ser frem til. Jeg tror vi kommer til å bli et veldig godt team, og jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang som Top of Mind sin nye tech-medarbeider!»

Vi digger folk med høy interesse for faget, som klarer å håndtere flere ulike arbeidsområder på én gang. Vi vet at Jon-Åsmund er riktig mann for jobben med å videreutvikle både video, podcast, manus og andre tech-oppgaver. Hele teamet er allerede blitt godt kjent med Jon-Åsmund, og gleder seg veldig til å jobbe med han fremover i tiden som kommer.

Top of mind tilbyr blant annet produksjon av video og podcast. Jon-Åsmund og gjengen står klare til å hjelpe din bedrift med digital tilstedeværelse og markedsføring gjennom lyd, bilde og grafikk.