Bilde av ansatt

Med ønske om en god jul!

Vi avslutter et spesielt år med en gledelig nyhet hvor vi ønsker å introdusere dere for Kristin Bjørnstad som nylig har startet i praksis hos oss.


Kristin har en bachelorgrad i medieproduksjon med fordypning innen markedsføring, merkevarebygging og kvalitetssikker innholdsproduksjon. Hun har også utdanning innen kommunikasjon, massekultur og media, og har dermed god innsikt i hvordan media kan påvirke individets valg og fellesskapsfølelse. Dette vet vi vil komme godt med hos oss i Top of Mind når vi skal rådgi våre kunder.


I tillegg til medieutdanning har Kristin en bachelor innen pedagogikk, og flere års erfaring med pedagogisk arbeid. Hun har god mellommenneskelig og psykologisk innsikt, og oppfatter raskt hvilke behov som trenger å fylles.


Kristin elsker å uttrykke seg gjennom tekst og bilder og hos oss i Top of Mind skal hun primært jobbe med markedsføring i sosiale medier, men også få opplæring innen frontend utvikling.


«Jeg er utrolig glad for å bli en del av Top of Mind-teamet – et ungt miljø preget av engasjement og høy kompetanse. Muligheten til å kombinere alle mine fagfelt i denne jobben, og samtidig få utvikle meg i nye retninger blir spennende. Jeg ser frem til tiden fremover.»


Vi ønsker Kristin hjertelig velkommen til oss.


Riktig god jul fra alle oss i Top of Mind.