Ansatt

Vi vokser! Si hei til Maren!

Top of Mind vokser! 


Maren Myrseth, en stolt kristiansunder med en forkjærlighet for Jazz Rap og Gin n´ tonic, ble tidligere i høst vårt nye stjernetilskudd. 🌟


Med en bachelor i journalistikk og erfaring fra mange ulike aktører er hun et arbeidsjern med mange talenter. I disse dager tar hun en Master i Medier og Kommunikasjon på fulltid ved UiB i tillegg til å jobbe for oss. I Top of Mind skal hun hjelpe oss med blant annet markedstrategi, innholdsutvikling og workshops. Hennes spesialområder er Sosiale Medier, idé- og innholdsutvikling og strategi. 


Maren har bred erfaring fra mediefagene innenfor ulike bransjer. I det journalistiske landskapet har hun jobbet som reporter for TV2, skribent hos Se og Hør og vært skribent og redaksjonsleder i nettmagasinet Utetrend her i Bergen. Hun gjør også for tiden noe frilansarbeid for KK gjennom oss. 


I markedsføringsverdenen jobber hun foreløpig også i WA.works som Communications Manager. Hun jobber også som vitenskapelig assistent i VisMedia hvor hun har holdt workshops, forsket på ulike problemstillinger når det kommer til Sosiale medier, hjulpet til med markedsføring og bistått i arrangeringen og markedsføringen av VisMedia-konferansen som vi også er involvert i. Hun har også vært tidligere markedsansvarlig i studentorganisasjonen Springbrettet. Våre veier har krysset hverandre mange steder, så det falt helt naturlig at Maren skulle bli en del av vårt team. 


Maren er et organisert individ og selv om hun er den yngste i Top of Mind- flokken er hun ikke redd for å snakke rett fra leveren, noe som skaper mye energi og godt humør i vår hektiske hverdag. Hun er en medarbeider med mye tæl og stor arbeidskapasitet. Vi er veldig glade for å ha henne med på laget og ser frem til tiden fremover. Velkommen til oss! 

 

“Jeg tenker at mediebransjen er et spennende felt å jobbe i fremover hvor mulighetene er både begrenset og uendelige på samme tid. Det å få jobbe både kreativt og strategisk er den perfekte kombinasjonen. GT er livet.”