Logo og profilering

Har du behov for å fornye bedriftens logo og grafiske profil? Eller skal du starte ny bedrift og trenger logo, ikoner, profilmanual etc? Ta kontakt, så hjelper vi deg å løfte din bedrifts visuelle uttrykk!

Grafisk profilering. Utvikling av logo og profilering.

Vi i Top of Mind har bred erfaring med grafisk profilering, relansering og design av bedrifters digitale profil, logo og merkevare. 

En sterk grafisk profil skal gjenspeile bedriftens kompetanse og profesjonalitet. Sammensetning av farger, skrift og figur vil dermed være avgjørende for om bedriften oppleves slik man ønsker. Top of Mind kan bistå med hele prosessen fra idé til ferdig produkt, fra designfasen til utarbeidelse av logo og grafisk profil.

Logoen er førsteinntrykket til bedriften og sammen med profilen vil et gjennomtenkt design sette standarden for merkevaren til selskapet. Visuell kommunikasjon og symbolbruk kan være med å løfte helhetsinntrykket av bedriften, og Top of Mind har verktøyene for å nettopp skape en unik visuell profil som synliggjør deres merkevare.

Vi kan utføre tjenester innen logo og profilering alene, eller som en del av en fullverdig digital markedsføringsstrategi

Se også vår tjeneste hvor du kan holde orden på profilmanualen med Brandguide.

Send oss en melding så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe dere.

Vil du se mer av det vi driver med? Sjekk ut vår instagram.

Brandguide - Søkemotoroptimalisering - Digital strategi - Webdesign - Logo og profilering - Kurs og workshops

En bedrifts digitale profil bør gjenspeiles i nettsidens webdesign.

Kontakt oss for en prat om logo og profilering