Kontorplass

Leie kontor

Bli en del av Top of Minds kreative arbeidsmiljø innen digital markedsføring. Vi har ledig kontor til opptil 6 personer i vårt kontorlokale og ønsker flere kreative hoder til å fylle arbeidsplassene. Opplev en annerledes og kreativ arbeidsform der man kan dele idéer, være innovative og nytenkende.

PS: Kontoret kan kun leies i sin helhet – ta kontakt.

En fleksibel arbeidsgiver er en attraktiv arbeidsgiver. Gode digitale løsninger og fleksibilitet har det siste året vist seg å være viktigere enn noengang før. Med fleksible kontorplasser kan man kombinere hjemmekontor og behov for kontorplasser på en bedre og mer effektiv måte. 

Kontorlokalene befinner seg midt i Bergen sentrum og har nylig blitt totalrenovert. Bygget og lokalene har en klassisk utforming, med en moderne vri. Her får man topp moderne lokaler med fiskebensparkett, smijernsdører og funksjonelle kontormøbler. Sverres gate 1 er en ærverdig bygård med store utviklingsplaner for fremtiden. Her kan du eller din bedrift bli en del av ungt og nyskapende miljø, nesten som en form for coworking. 

I lokalene er det et fullt utstyrt møterom, lyddempet podcaststudio, fullt utstyrt kjøkken, toaletter og kontorplasser. Kaffe, strøm, internett, renhold og kontorpulter/kontorstoler er selvsagt inkludert. Noe av det beste er at man har tilgang til lokalene 24/7. På denne måten passer alle typer mennesker inn i våre kontorlokaler, enten teamet består av morgenfugler eller nattdyr.

Vi ser for oss kreative og nytenkende bedrifter, startups o.l. Gjerne innenfor samme bransje. Men alle er velkomne.

Ta kontakt under for omvisning og pris.

Send oss en melding for omvisning og priser