møterom

Leie av møterom.

Top of Mind tilbyr leie av nye, moderne og fullt utstyrte møterom. Perfekt for å avholde møter med kunder eller ansatte, gjennomføre generalforsamling, arrangere workshops, ha videokonferanse eller lignende. 

Her er alle fasiliteter inkludert, herunder kaffe, strøm, internett og renhold. Vårt møterom kan leies store deler av døgnet syv dager i uken. Oppsett og bruk av vårt tekniske utstyr er selvsagt inkludert og innebærer blant annet 75″ 4K TV, høyttalere, konferansesystem med 180 grader kameravinkel og møtebord med strøm hvor det er plass til 12 personer. 

Med riktig utstyr og freshe lokaler åpner man opp for kreative og gode møter. Dette bidrar til å inspirere, øke produktiviteten og skape trivsel. Kanskje vil et miljøskifte være akkurat det bedriften din trenger. 

Møterommet ligger i Top of Minds kontorlokale midt i Bergen sentrum, og har den siste tiden blitt totalrenovert. Bygget og lokalene har en klassisk utforming, med en moderne vri. Her får man topp moderne lokaler med fiskebensparkett, smijernsdører og funksjonelle kontormøbler. Sverres gate 1 er en ærverdig bygård med sentral plassering hvor man enkelt finner fram. 

Vi kan tilpasse og tilrettelegge for alle typer møter og mindre arrangementer. Vi har også avtale med Godt Brød hvor det kan bestilles påsmurte rundstykker, boller og diverse drikke.

PS: De leverer også alternativer til vegetarianere, veganere, samt glutenfritt brød.

Ta kontakt under for omvisning og pris.

Send oss en melding for priser og tilbud.