Kurs og workshops

I det digitale markedsføringsuniverset gjelder det å holde seg oppdatert på nye trender og å følge den raske utviklingen. Vi holder kurs og workshops i digital tilstedeværelse og annonsering i digitale medier. Trenger du og teamet ditt oppdatert kunnskap eller kursing, vi hjelper gjerne!

Kurs og workshops i digital tilstedeværelse og annonsering i digitale medier

I Top of Mind elsker vi kompetanseoverføring. 

Det digital markedsføringsuniverset er i konstant utvikling og kompetanse er dermed ferskvare. Nye trender, strategier, programmer og modeller er bare noen av de mange digitale markedsføringselementene man må holde seg oppdatert på i bransjen. 

Top of Mind kan avholde kurs, workshops, grunnkurs og opplæring for selskaper i alle størrelser, slik at deres bedrift holdes oppdatert på hva som trender akkurat nå. Vi har dyktige medarbeidere med lang erfaring innen blant annet digital tilstedeværelse, annonsering i sosiale medier, digital strategi, Google-universet og mye mer. 

Vi kan utføre kurs eller workshops for ditt selskap innenfor alle sider av digital markedsføring, eller i enkeltemner som selskapet ønsker økt kompetanse innenfor. Vi kan også utføre kurs/workshops som del av en fullverdig digital markedsføringsstrategi

Send oss en melding så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe dere.

Vil du se mer av det vi driver med? Sjekk ut vår instagram.

Brandguide - Søkemotoroptimalisering - Digital strategi - Webdesign - Logo og profilering - Kurs og workshops

Vi tilbyr også leie av møterom til for eksempel kurs eller workshops i våre freshe og nyoppussede kontorlokaler midt i Bergen sentrum. 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på kurs og workshops.