Ansatt

Top of Mind utvider! Velkommen Kristine.

Hils på Kristine, vårt nye tilskudd i Top of Mind-familien! Kristine er 27 år og opprinnelig fra Trondheim, men bosatt i Oslo, hvor hun i disse dager fullfører studiet Digital Markedsføring ved Noroff.

Fra tidligere har hun en bachelor i Eksportmarkedsføring fra Høyskolen i Ålesund, og har de senere årene jobbet innen bank- og forsikringsbransjen. I 2018 bestemte hun seg for å ta videreutdanning innen digital markedsføring og har funnet ut at det er dette hun virkelig brenner for: «Jeg er fascinert over den digitale utviklingen innen faget og alle mulighetene det fører med seg. Digital markedsføring er spennende på så mange områder! Jeg elsker at man med dagens digitale verktøy og teknologiske utvikling får være både kreativ og analytisk, og raskt se resultater av det man gjør. Tenk bare på alt man kan få til i sosiale medier! Å øke kjennskap og engasjement i sosiale medier er noe av det jeg synes er aller mest spennende innenfor faget.»

Etter å ha vært student et år og oppdatert seg på det digitale markedsføringsuniverset er Kristine nå veldig klar for å ta tak i spennende oppgaver hos oss i Top of Mind, og bidra til å styrke vår posisjon som digitalt markedsføringsbyrå. Hun skal primært jobbe med innhold og strategi både internt og for våre kunder. Kristine har vist stor interesse for faget og har allerede levert gode resultater siden hun begynte hos oss i starten av mai. Vi er superglade for å ha deg med på laget Kristine, velkommen!