Hosting og vedlikehold

Å sørge for at nettsted og andre digitale plattformer til enhver tid fungerer og er oppdatert, er både tid- og ressurskrevende. Vi bistår gjerne i hele prosessen fra teknisk oppsett av ulike tjenester, til regelmessig vedlikehold.

Oppsett og vedlikehold av domene, server, SSL, backup, overvåking av brutte lenker etc.

I Top of Mind samarbeider vi med systemutviklere med høy faglig kompetanse innen datastyring og backend-utvikling. 

Alle nettsider krever håndtering på en eller annen måte, og vi i Top of Mind sørger for å arbeide med den programvaren som ligger tettest til den databasen som dataene er lagret i. Dette er gjerne data som dere som sluttbruker ikke ser eller har noe forhold til, men som er essensielt for et operativt og velfungerende nettsted. 

Top of Mind kan tilby bred forståelse og fleksibilitet til deg som kunde innenfor flere hostingtjenester. Tjenester som SSL (Secure Sockets Layer) vil kunne påvirke den digitale markedsføringen, og gi bedre synlighet gjennom søkemotoroptimalisering. Dette fordi nettsteder med bla. SSL får bedre rangering i Google, enn nettsteder uten. Hosting er både komplekst og komplisert, derfor bistår vi i Top of Mind gjerne i denne prosessen.

Vi kan utføre tjenester innen hosting, oppsett og vedlikehold alene, eller som en del av en fullverdig digital markedsføringsstrategi

Send oss en melding så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe dere.

Vil du se mer av det vi driver med? Sjekk ut vår instagram.

Personvern - Sporing - Hosting og vedlikehold - Copywriting

Vi kan også hjelpe med sporing eller personvern

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på hosting og vedlikehold.