Ansatt

Hils på Morten, vår nye prosjektleder!

Som et resultat av økt oppdragsmengde og behov for høy kompetanse innen blant annet prosjektledelse starter vi det nye året med en skikkelig gladnyhet. Morten Dahle er ansatt som fulltids prosjektleder hos oss og skal jobbe med små og store prosjekter for våre eksisterende og nye kunder! 

 

Morten er en 32 år gammel stordabu som for alvor har gjort bergenser av seg. Han har de siste 10 årene holdt til i byen under skyen, og har utdanning innenfor medievitenskap og nye medier ved Universitetet i Bergen.

 

Etter skolegang har Morten jobbet i mediebransjen. Han har jobbet som avvikler og vaktsjef i TV 2 Sumo, og kommer nå fra jobben som Communications Manager i NCE Media/Media City Bergen. Her har han opparbeidet seg bransjeerfaring innen digital markedsføring, kommunikasjon og prosjektarbeid.

 

«Jeg er glad for å ha fått denne muligheten. Top of Mind består av ambisiøse og dyktige mennesker med stor digital kompetanse, og jeg gleder meg til å bli en del av et team som virkelig vet å skape verdi for sine kunder. Dette blir bra!»

 

Vi er veldig glad for å ha Morten med på laget og ser veldig frem til alt vi skal arbeide med for kundene våre fremover! Velkommen!