Ansatt

Hils på Janne, vår nye kollega!

Det har skjedd mye gøy i Top of Mind det siste året. Vi har fått mange nye spennende kunder, knyttet til oss flere dyktige samarbeidspartnere og vi har utvidet teamet med enda flere flinke personer.


Parallellt med at oppdragsmengden øker, gjør teamet vårt det samme. Vi er derfor så heldige å kunne ønske Janne Oppedal hjertelig velkommen som nytt tilskudd i Top of Mind-familien! Etter fire år som student og to fullførte bachelorgrader ved BI Bergen, ser hun nå frem til videre utvikling og spennende utfordringer som digital markedsfører her hos oss. 


Med bachelorgrad i markedsføringsledelse, og økonomi og administrasjon tilfører Janne ny fagkunskap til teamet. Vi er sikre på at Janne vil være en positiv bidragsyter til videre vekst i Top of Mind. Selv ser hun frem til å tilbringe hverdagen her hos oss:

“Jeg føler meg svært heldig som har fått muligheten til å jobbe med noe jeg virkelig interesserer meg for. Digital markedsføring handler om forståelse av mennesker og deres forbrukeratferd. Det handler om å tilføre verdi til kunden og å være relevant. Fagfeltet er bredt og består av varierte oppgaver, noe som gir en spennende og variert arbeidshverdag. Ekstra heldig føler jeg meg som har fått muligheten til å jobbe nettopp her i Top of Mind hvor miljøet er preget av en fremoverlent tilnærming til endring, kompetansebygging og læring. Spesielt spennende er det da selskapet fremdeles er en nykommer i bransjen og jeg får ta del i prosessen med å styrke og skape vekst i selskapet”. 


Janne hadde sin første dag hos oss i slutten av november og var et kjært tilskudd i en hektisk førjulstid. Hun har allerede kommet godt i gang og har vist seg å være en stor ressurs til selskapet. Vi gleder oss til fortsettelsen.


Til slutt ønsker vi å takke alle våre kunder og samarbeidspartnere for et utrolig spennende og givende år. Vi gleder oss til fortsettelsen og ønsker alle et godt nytt år.