Hils på Espen, vår nye utvikler!

Hils på Espen, vår nye utvikler!

Gjengen i Top of Mind har kapret enda et skarpt hode! Si hei til Espen Stensland! Espen er vår nye utvikler og en ekte dataentusiast. Han er 35 år og kommer fra Haugesund. Det aller beste med Espen er at han genuint brenner for det han driver med.

Espen har alltid vært svært interessert i koding og programmering. Han er faktisk så engasjert i sitt fagfelt at han bruker det meste av fritiden sin på koding også. Snakk om dedikasjon og interesse!

Espen har gjennom mange års erfaring utviklet en bred kompetanse innen flere programmeringsspråk. Programmeringsspråket som ligger hans hjerte aller nærmest er Python, og dette er bare en av flere ting Espen er helt rå i!

Da vi spurte Espen om hvorfor koding og programmering var en så sentral del av livet hans, sa han at svaret var enkelt: “En stor del av interessen kommer fra problemløsning, algoritmer og maskinlæring, mens den andre delen er muligheten til å skape og lage velfungerende ting”. 

Vi i Top of Mind rett og slett digger hvordan Espen klarer å se muligheter og komme med kreative løsninger, og det var også hovedgrunnen til at vi ønsket Espen til oss.

På fritiden (foruten koding) driver han med golfspilling i sommerhalvåret, og snowboardkjøring i vinterhalvåret. Her snakker vi en aktiv, engasjert og kompetent fyr som står klar til å ta imot enhver utfordring på strak arm. Hos oss skal Espen utføre alt fra tekniske utvikleroppdrag, til å utvikle en egen “internportal” for oss i Top of Mind. Hvor heldige er ikke vi? 

“Jeg ønsket meg en spennende og variert jobb, med interessante og komplekse problemstillinger. En arbeidsplass med stor bredde i kompetanse og mennesker som virkelig bryr seg om jobben sin. Folkene i Top of Mind virker rett og slett veldig joviale og greie”. Det var Espens svar på hvorfor han ønsket seg en jobb hos oss. Skikkelig stas for oss, med andre ord. 

Vi gleder oss stort til å bli bedre kjent med Espen og hans kompetanse innenfor data, og vi er skikkelig glade for at Espen ønsket å jobbe hos oss! 

Legg igjen en melding i kontaktskjemaet, så kontakter vi deg for en prat!

Hils på Espen, vår nye utvikler!