Digital Markedsføring

Logo

Øk din tilstedeværelse i digitale medier

Top of Mind er et digitalt markedsføringsbyrå i Bergen med seks kreative, engasjerte og dyktige ansatte som jobber med digital markedsføring på alle plan. Vi har rett over 50 små og store kunder i Bergen, Stavanger, Oslo, Trondheim og Kristiansand som ønsker å øke tilstedeværelse og synlighet i sosiale og digitale medier. I samarbeid med kunden styrkes bedriftens digitale tilstedeværelse gjennom en nøye planlagt strategi, godt innhold og dyptgående analyse av resultater. Annonsering i digitale kanaler og analysering av resultater er også en viktig del av strategien som vi gjerne bistår med.

Vi produserer også digitalt innhold i form av tekst, bilder og video tilpasset de digitale og sosiale mediene det skal publiseres i.  Samt veileder og lærer opp ansatte i hvordan de bør jobbe og være tilstede i bedriftens sosiale og digitale medier for at bedriftens visjon og identitet skal bli presentert på en god og riktig måte.

 

Trenger du hjelp med noe av dette og/eller utvikling av moderne og funksjonelle nettsider og landingssider, grafisk profilmateriell, samt kurs og workshops i digital markedsføring er du på rett sted. Følg oss gjerne og send oss en melding hvis du ønsker å bli Top of Mind hos dine kunder.

Facebook icon
Twitter Icon
SnapChat icon
LinkedIn icon
Instagram Icon

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.