Brandguide - nettbasert profilhåndbok

Brandguide er et nyttig og enkelt publiseringsverktøy som sikrer riktig bruk av logoer, farger og typografi. Alltid oppdatert og tilgjengelig for samarbeidspartnere og leverandører. Vi samarbeider med Brandguide og tilbyr oppsett av en nettbasert profilhåndbok slik at bedriftens merkevare og grafiske profil blir godt ivaretatt og følger en gjennomgående rød tråd. På denne måten sparer bedriften tid, og alt visuelt materiell ligger klart i den digitale plattformen.

Hold orden på profilmanualen med Brandguide 

Via Brandguide tilbyr vi oppsett av en digital profilmanual der alt av profilmateriell blir lagret, oppbevart og distribuert digitalt.

En gjennomført visuell profil starter alltid med en god og lett tilgjengelig profil- og designmanual. Ved å samle alt visuelt materiell på en plattform kan bedriften enkelt administrere og distribuere sin merkevare i riktig format, farge og størrelse. Dette sikrer en enklere jobbhverdag og at merkevarebyggingen til bedriften blir både bedre og mer gjennomført. 

Det er mange fordeler ved å ha en digital profilmanual, i form av en mer profesjonell merkevarebygging, det er tidsbesparende og det sikrer leveranse av høy kvalitet med riktig filtype. 

En digital og lett tilgjengelig profilmanual er viktig for alle typer bedrifter, uavhengig av størrelse og budsjett. Vi i Top of Mind tilpasser oppsettet individuelt til hver enkelt bedrift, slik at profilmaterialet blir tilgjengelig på den måten som er ønsket. 

Vi tilbyr enkeltavtale på oppsett av digital profilmanual, eller som del av en mer fullverdig logo- og profileringsstrategi.

Vil du se mer av det vi driver med? Sjekk ut vår instagram.

Brandguide - Søkemotoroptimalisering - Digital strategi - Webdesign - Logo og profilering - Kurs og workshops

Vi kan også hjelpe med logo og profilering

Kontakt oss for et tilbud på oppsett av Brandguide