Brandguide

Brandguide er et nyttig og enkelt publiseringsverktøy som sikrer riktig bruk av logoer, farger og typografi. Alltid oppdatert og tilgjengelig for samarbeidspartnere og leverandører. Vi samarbeider med Brandguide og tilbyr oppsett av en nettbasert profilhåndbok slik at bedriftens merkevare og grafiske profil blir godt ivaretatt og følger en gjennomgående rød tråd. På denne måten sparer bedriften tid, og alt visuelt materiell ligger klart i den digitale plattformen.

Top of Mind tilbyr via Brandguide oppsett av en digital profilmanual der alt av profilmateriell blir lagret, oppbevart og distribuert gjennom en digital profilhåndbok på nett. 

En gjennomført visuell profil starter alltid med en god og lett tilgjengelig profil- og designmanual. Ved å samle alt visuelt materiell på en plattform kan bedriften enkelt administrere og distribuere sin merkevare i riktig format, farge og størrelse. Dette sikrer en enklere jobbhverdag og at merkevarebyggingen til bedriften blir både bedre og mer gjennomført. 

Det er mange fordeler ved å ha en digital profilmanual, i form av en mer profesjonell merkevarebygging, det er tidsbesparende og det sikrer leveranse av høy kvalitet med riktig filtype. 

En digital og lett tilgjengelig profilmanual er viktig for alle typer bedrifter, uavhengig av størrelse og budsjett. Vi i Top of Mind tilpasser oppsettet individuelt til hver enkelt bedrift, slik at profilmaterialet blir tilgjengelig på den måten som er ønsket. 

Vi tilbyr enkeltavtale på oppsett av digital profilmanual, eller som del av en mer fullverdig logo- og profileringsstrategi.

Send oss en melding så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe dere.

Computer

Vi kan også hjelpe med logo og profilering

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på oppsett av Brandguide.