Ansatt - Synnøve Furnes

Vår første intern, hils på studenten Synnøve!

Vi utvider teamet i Top of Mind igjen, og har denne gangen fått med oss studenten Synnøve på laget som del av et internship.

Synnøve studerer for tiden en bachelor i digital kommunikasjon og markedsføring på Handelshøyskolen BI i Bergen. Hun går nå på sitt tredje år, så bacheloren er snart i boks. Synnøve skal gjennom studiet sitt på BI ha internship hos oss i Top of Mind. Hun skal være en del av teamet et par dager i uken denne høsten. 

Synnøve valgte å studere digital markedsføring fordi hun syntes sosiale medier og den digitale utviklingen var, og fortsatt er, ekstremt spennende. På grunn av dette ønsker hun å bruke denne interessen i en fremtidig karriere. Synnøves kunnskapsfelt etter fullført bachelor vil være digital maktforståelse, SEM og SEO, kanalstrategi, digitale verktøy og sosiale medier. Vi tror Synnøve kan være et friskt pust hos oss i Top of Mind denne høsten. En som kan bidra med å se ting med nye øyne, og dele sine idéer og kunnskap innen trender. 

«Jeg føler, og vet at jeg er ekstremt heldig som får lov å jobbe sammen med teamet i Top of Mind i høst. De er utrolig dyktige, og har en tverrfaglig og variert kompetanse. Folkene i Top of Mind sitter på enormt mye kunnskap, og jeg gleder meg til å ta del i denne kunnskapen og lære mer om den. Jeg kan si at jeg virkelig gleder meg til denne høsten sammen med den fine gjengen som har tatt meg imot med åpne armer!»

Vi gleder oss veldig til å bli bedre kjent med Synnøve, og sammen styrke hverandre.

Vil du se hvordan en typisk arbeidsdag ser ut hos oss med Synnøve og resten av gjengen? Sjekk ut vår konto på Instagram. Top of Mind tilbyr blant annet tjenester innenfor sosiale medier og digital strategi. Teamet vårt står alltid klare til å hjelpe deg med å øke din tilstedeværelse i digitale medier. Ta kontakt, så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe deg.