Sporing

Data og sporingsverktøy gir bedrifter langt bedre kontroll over hvilke mennesker man når ut til med annonsene sine. Dette lar dere som bedrift nå de brukerne som trolig er en del av målgruppen deres, og få mest mulig ut av hver kampanje dere kjører. Vi kan sørge for maksimal utnyttelse av markedsføringen og innholdet gjennom teknisk oppsett av sporing.

Teknisk oppsett av sporing mellom sosiale medier, annonser og nettside

Top of Mind har lang erfaring med teknisk oppsett av sporing mellom sosiale medier, annonser og nettside. 

Å bruke flere tilnærminger til digital annonsering på nett vil kunne gi en rekke fordeler. Å ha en strategi som går ut på samhandlende plattformer innebærer at man får en mer effektiv digital strategi. Dette fordi alle annonseringsverktøyene påvirker hverandre, og kan forbedre hverandre. 

Gjennom sosiale medier, annonsering og nettside kan man bruke samhandling til å effektivisere og forbedre avkastningen på den digitale annonseringen. Vi i Top of Mind kan bistå alle typer bedrifter i hele prosessen. Fra oppsett og vedlikehold, til analyse og endringsverktøy. 

Vi kan utføre tjenester innen teknisk oppsett av sporing alene, eller som en del av en fullverdig digital markedsføringsstrategi

Send oss en melding så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe dere.

Vil du se mer av det vi driver med? Sjekk ut vår instagram.

Personvern - Sporing - Hosting og vedlikehold - Copywriting

Vi kan også hjelpe med personvern eller hosting/vedlikehold

Kontakt oss for et tilbud på sporing