Skap engasjerende Instagram Stories med disse appene

For å forenkle din digitale hverdag i sosiale medier deler vi i Top of Mind et knippe redigeringsverktøy som du kan bruke for å skape engasjerende Stories på Instagram. Disse skiller deg fra mengden bedriftsstories på Instagram.

Enten du er markedsfører, sosiale medier-ansvarlig eller kommunikasjonsmedarbeider tipper vi du ofte havner i situasjoner der det trengs bildemateriale – og det fort. Stories på sosiale medier har én ting til felles – de er tilgjengelige i en kort tidsperiode. Dermed bør du effektivisere publiseringsprosessen med gode verktøy som fikser innhold på fem minutter. Da oppnår du fordelene med aktive stories, men kan bruke mer tid på mer verdiskapende aktiviteter.

Hvorfor bør du poste Instagram Stories ofte?

Ønsker du å øke din bedrifts tilstedeværelse og følgerskare på Instagram er det lurt å holde kontoen aktiv og oppdatert til enhver tid. Jevnlig posting av Stories på Instagram gjør at algoritmene viser innleggene dine høyere i feeden. Dermed oppnår du høyere engasjement fra følgerne dine. Instagram gir nemlig fordeler til brukerne som bruker funksjonene de har. Høyere engasjement kan resultere i flere leads (potensielle kunder) og dermed være et viktig bidrag til lønnsomheten i bedriften. 

TIPS: I tillegg til å fungere for Instagram Story kan disse appene også brukes til en rekke andre formål. Sjekk de ut og fortell oss hvilken du liker best!

Canva

Canva er et designverktøy som kan brukes til en mengde grafisk design og redigering. Verktøyet er ekstremt brukervennlig, også for nybegynnere. Ferdige maler og et generøst utvalg av skrifttyper, symboler og klistremerker sparer deg for hodebry når du skal opprettholde aktivitet på Instagram Story. Fargestiler, figurer og elementer er også noe vi setter pris på i en markedsførers hverdag. Forutenom Instagram-stories er listen er lang over funksjonene Canva tilbyr: presentasjoner, logoer, invitasjoner, animasjoner, plakater, brosjyrer og mye annet gøy. 

Canva fås gratis i App Store og Google Play. Tilbyr kjøp av abonnement.

Adobe Spark Post

Adobe Spark Post er et redigeringsverktøy som lar deg animere Instagram Stories. Du har kanskje hørt at videoer er bevist å øke engasjement? Adobe Spark Post gir deg muligheten til animere stories til din bedrifts Instagram helt enkelt. Appen fungerer også utmerket for nyhetsbrev, invitasjoner, videoer, forsidebilder og en haug andre design. Med Adobe Spark Post kan du skape profesjonelle grafiske design helt uten speilrefleks og datamaskin.

Unfold

Unfold er et redigeringsverktøy som enkelt hever kvaliteten på din bedrifts Instagram Stories. Appen er Story-basert og gir enkle løsninger for estetisk design når du er på farten. Unfold tilbyr haugevis av stilrene maler og bred valgfrihet mellom fonter og oppsett. Ved å bruke Unfold kan du inkludere mer tekst til bildene og kommunisere dagens budskap – hvor enn langt det måtte være. En soleklar favoritt når du ikke har de beste bildene tilgjengelig.

Unfold fås gratis i App Store og Google Play. Tilbyr kjøp av Unfold+ i app.

Vi poster som regel stories når vi er på spennende oppdrag for kunder. Da deler vi hverdagen i bedriften med følgerne og oppnår bedre algoritmer samtidig. 

TIPS: Tilpass innholdet slik at det gjenspeiler bedriften. Alle bedrifter bør ha en unik historie å fortelle på sosiale medier. Å bli Top of Mind hos dine kunder krever høy grad av merkekjennskap. Gode verktøy gir deg muligheten til å kommunisere ditt budskap på en kreativ måte. Spør oss på hallo@topofmind.no hvis du lurer på hvordan du kan gjøre dette på best mulig måte. 📲