møterom

Leie av møterom.

Leie vårt kule og funksjonelle møterom?

Vi i Top of Mind har byens råeste kontor og ønsker at flere skal få smaken av det. Vi leier derfor ut vårt moderne og fullt utstyrte møterom for inntil 12 personer. Perfekt for å avholde strategisamlinger, arrangere workshops, holde kurs eller lignende. 

Med riktig utstyr og freshe lokaler åpner man opp for kreative og gode møter. Dette bidrar til å inspirere, øke produktiviteten og skape trivsel. Kanskje vil et miljøskifte være akkurat det bedriften din trenger. 

Møterommet ligger i Top of Minds kontorlokale midt i Bergen sentrum og har nylig blitt totalrenovert. Bygget og lokalene har en klassisk utforming, med en moderne vri. Her får man topp moderne lokaler med fiskebensparkett, smijernsdører og funksjonelle kontormøbler. Sverres gate 1 er en ærverdig bygård med sentral plassering hvor man enkelt finner fram. 

Priser:
Hel dag 08:00-16:00 – kr 5000.
Halv dag 08:00-12:00 eller 12:00-16:00 – kr 3000.

Prisen inkluderer alle fasiliteter for inntil 12 personer, herunder kaffe/te, strøm, internett, renhold og bruk av konferanseutstyr. Utstyret består blant annet av 75″ 4K TV, høyttalere, konferansesystem med 180 grader kameravinkel og møtebord med strøm.

Leie av Mac til presentasjon + hjelp til teknisk oppsett – kr 1000.
Streaming (oppsett og utstyr + tekniker) – fra kr 2500.

Bevertning:
Gjennom Godt Brød tilbyr vi levering av enkle lunsjretter som både er gode, økologiske og næringsrike. Alt fra påsmurte rundstykker, baguetter og focaccia, til et stort utvalg boller og økologiske juicer fra Balholm. Gode vegetariske, veganske og glutenfrie alternativer. 

Vi kan tilpasse og tilrettelegge for alle typer møter og mindre arrangementer. Vårt møterom kan leies store deler av døgnet, syv dager i uken. Ta kontakt under for omvisning og et tilpasset pristilbud. 

Send oss en melding for priser og tilbud.