Kurs og workshop i LinkedIn for din bedrift

La oss kurse dine ansatte slik at de kan nå sitt fulle potensiale ved bruk av LinkedIn. Vi lærer de hvordan de blir mer aktiv og lager innhold som folk legger merke til tilpasset bedriftens målgruppe.

LinkedIn-kurs

LinkedIn er blitt så mye mer enn en digital CV og blir desto viktigere i bedriftens digitale strategi. Vi opplever stor pågang fra bedrifter som ønsker å gjøre sine ansatte til gode ambassadører på LinkedIn og vi har derfor holdt jevnlige kurs og workshops de siste årene. Vi kurser blant annet om hvordan man lager en god profil, hvordan bygge nettverk, hva og hvordan man er aktiv i feeden og mye mer! Vårt daglige arbeid med LinkedIn gjør at vi sitter på oppdatert og relevant info og trender slik at vi kan gjøre bedriftens ansatte #FlinkedIn. 

Kurset er delt opp i fire deler hvor vi går gjennom følgende tematikk:

  • Del 1: Hvordan bygge en god profil
  • Del 2: Hvordan bygge nettverk
  • Del 3: Hvordan være aktiv
  • Del 4: Hvordan skrive gode innlegg
 

Kursene skreddersys for din bedrift og målet er at dine ansatte skal bli motivert til å løfte frem bedriftens merkevare slik at den blir mer synlig for riktig målgruppe.

Ser du etter LinkedIn-kurs for deg selv arrangerer vi også kurs for individuelle personer, les mer her

Mosaique

Vi hadde gleden av å ha Petter i Top of Mind som kursholder i LinkedIn hos oss i Mosaique. Petter er god på å forenkle LinkedIn-budskapet og gi direkte og veldig konkrete tips til hvordan man kan forbedre både ens egen og selskapets profil. Han gir også noen enkle kjøreregler for hvordan man kan øke rekkevidden på plattformen, noe våre ansatte har tatt i bruk og fått effekt av i etterkant. Hans måte å kommunisere på er uformell og jordnær – og spørsmål blir mottatt med tålmodighet og pedagogiske svar. Top of Mind sitt LinkedIn-kurs anbefales!

Kine Charlotte Buchanan

Partner & General Manager - Mosaique Headhunting & Consulting Services

Kurs over hele landet

Vår hovedbase for gjennomføring av kurs og workshops er i Stavanger, der kursansvarlig Petter Omdal holder til, men reiser gjerne til andre deler av lander ved behov. 

Ut fra deres ønsker kan vi avholde kurs og workshops i deres lokaler, eller i våre lokaler. Vi har kurslokaler i Stavanger og Bergen. Kurs og workshops kan gjennomføres på dagtid, kveldstid eller i helger, alt etter hva som passer dere best. 

De fleste kursene kan også gjennomføres som online kurs/webinar eller som en hybrid hvor noen er med fysisk og resten digitalt.

Kursansvarlig - Petter Omdal

Petter har lang erfaring med det digitale universet. Han er eier og daglig leder i Top of Mind, investor i selskaper som tilrettelegger for vekst, utvikling og suksess, samt kurs- og foredragsholder innen digital markedsføring og reklame. Bakgrunnen hans stammer fra både bachelor, videreutdanning og master innen nye medier, digital markedsføring og medie- og interaksjonsdesign. 

Kursansvarlig Petter har jobbet med både store og små bedrifter, og holder jevnlig kurs, workshops og foredrag innen digital markedsføring og merkevarebygging. 

Det siste året har Petter blant andre holdt jevnlige workshops for Tryg Forsikring om det spennende temaet LinkedIn. Her har han blant annet snakket om hvordan man lager en god profil, hvordan bygge nettverk, hva og hvordan man er aktiv i feeden og mye mer! 

Bilde fra Workshop med Tryg
Kurs og workshop - Petter Omdal kursholder

Vi i Relevant Regnskap takker Petter i Top of Mind for et vellykket LinkedIn-kurs. Vi fikk en god gjennomgang av ulike sosiale medier og hvordan man kan bruke de til å spre sitt budskap, men med hovedfokus på LinkedIn. Våre ansatte kom inn med forskjellige meninger og erfaringer om bruken av LinkedIn, men Petter engasjerte bra og alle har oppdatert sine profiler med tips og triks vi fikk under kurset. Kan anbefale Top of Mind dersom dere ønsker å øke tilstedeværelsen på LinkedIn med enkle grep som fungerer.

Roald Vatne

Daglig leder - Relevant Regnskap

Logo

Kompetanse og bruk av LinkedIn er, som i mange andre virksomheter, veldig varierende hos oss i Fana Sparebank. Etter anbefaling og god referanser holdt Petter Omdal kurs for oss i bruk av LinkedIn.

Petter og jeg hadde god dialog i forkant, og det ble laget et opplegg som passet perfekt for gruppen. Vi fikk et veldig godt utbytte av kurset.

Petter kan det han snakker om, og han tar seg tid til å forklare og svare på spørsmål.

Nå er det opp til oss å ta ny kunnskap ut i praksis.

Inge Ådland

Direktør Innovasjon og teknologi

Logo Goodtech

Petter Omdal i Top of Mind vet hva han snakker om når det gjelder LinkedIn.

Gullet ligger i å forstå LinkedIn-kulturen, og alle de små smarte triksene som Petter og teamet hans har opparbeidet seg over tid.

Kathleen Meling

Avdelingsleder Digitalisering - Region NordVest - Goodtech

Liftroller

Vi i Liftroller hadde stort utbytte av LinkedIn kurset! Dette er en svært viktig plattform for vår bedrift med tanke på våre globale ambisjoner. Petter er en smilende og dyktig kursholder som både engasjerer og lot oss stille spørsmål underveis, noe som gav en gav oss mer utbytte enn om vi skulle bare sitte å høre på en foredragsholder. Anbefaler Top Of Mind og Petter på det varmeste!

Ivar Ole Wik

CEO / Founder - Liftroller

Ta kontakt for mer info og pris om kurs i LinkedIn: