Praktikant Miriam grafisk design

Miriam er vår nye praktikant!

Si hei til Miriam! Hun holder til i Stavanger, er nyutdannet grafisk designer og skal hjelpe oss med smått og stort innen grafisk design framover. Hun har alltid hatt et forhold til det estetiske, men du klarer neppe å tippe hva hun drev med før hun omskolerte seg.

Omskolert til grafisk designer

Miriam Thomsen er 36 år, kommer opprinnelig fra Flekkefjord, men har de siste 20 årene bodd i Stavanger. Hun startet sin yrkeskarriere som frisør, men har de siste to årene vært å finne på Noroff hvor hun omskolerte seg til grafisk designer. 

Da jeg skulle omskolere meg var valget veldig enkelt. Det ble grafisk design og med det gjorde jeg hobbyen min om til yrke. Det å kunne arbeide med noe man elsker, gjør at man aldri føler man jobber” forteller Miriam med et stort smil. 

Foruten lidenskapen for det estetiske, er Miriam en selverklært kaffe-junkie og science fiction-entusiast.

Praksisplass hos Top of Mind

Nå skal kompetanseoverføringen dyrkes begge veier. Miriam skal være hos oss for å få den praktiske erfaringen hun ønsker, og vi skal lære av hennes ekspertise innen grafisk design. Vi synes det er skikkelig stas at Miriam er hos oss i denne perioden og gleder oss til å vise frem det gode arbeidet hun produserer!

Jeg setter utrolig stor pris på muligheten til å få være i praksis hos Top of Mind, og jeg verdetter den støttende atmosfæren og den kunnskapsrike veiledningen jeg har mottatt så langt. Å få delta i prosjekter og oppgaver gir meg verdifull innsikt i bransjen, og jeg ser virkelig fram til fortsettelsen av denne perioden!” sier hun. 

Framover er det bare å følge med på våre sosiale kanaler. Der kommer det snart en julekalender hvor Miriam har hovedansvaret.

Velkommen til oss Miriam, vi er glade for å ha deg her!

 Vi tilbyr en rekke tjenester forbundet med grafisk design som blant annet konsept, visuell identitet, logoutvikling, designmanual, trykksaker osv. Les mer om våre tjenester her eller kontakt oss for en uforpliktende prat om hva vi kan hjelpe deg med.

Trenger du bistand med grafisk design?