Bedriftskurs og workshops innen teknisk oppsett av Facebook Business Manager

Bedriftskurs og workshops innen teknisk oppsett av Facebook Business Manager

Lær mer om det tekniske oppsettet av Meta Business Suite og bruk av Business Manager. Vi tilbyr workshops og kurs innen teknisk oppsett av Meta Business Suite og Facebook Business Manager, annonsekontoer, pixler, verifisering av domene og mye mer. 

Dette er en mer teknisk workshop med gjennomgang av oppsettet i Facebook som må til for å lage annonser. 

Økt rekkevidde med Facebook Business Manager

​​Dersom bedriften din i dag markedsfører seg på Facebook, eller du vurderer å begynne med markedsføring på Facebook, er dette kurset for deg. Temaer vi kan ta for oss på et slikt kurs er hvordan det tekniske oppsettet er, hvordan man lager målgrupper, hvordan man segmenterer, eller hvordan man lager kampanjer og annonser.

Kurset skreddersys dine og din bedrifts ønsker og behov. Vi gir deg konkrete tips for hvordan du kan komme i gang med Meta Business Suite og Facebook Business Manager. Alle kurs tilpasses hver enkelt bedrift, og ut fra hvilket nivå dere er på i dag, samt hva dere ønsker å oppnå. Ut fra dette lager vi en plan for hva vi mener det er hensiktsmessig at dere lærer mer om og et forslag til innhold på kurset. 

Kurs over hele landet

Vår hovedbase for gjennomføring av kurs og workshops er i Stavanger, der kursansvarlig Petter Omdal holder til. 

Ut fra deres ønsker kan vi avholde kurs og workshops i deres lokaler, eller i våre lokaler. Vi har lokaler i Stavanger, Bergen og Oslo. Kurs og workshops kan gjennomføres på dagtid, kveldstid eller i helger, alt etter hva som passer dere best. 

Vi tilbyr også skreddersydde kurs og workshops for din bedrift eller virksomhet, over hele Norge. De fleste kursene kan gjennomføres som online kurs. 

Kursansvarlig - Petter Omdal

Petter har lang erfaring med det digitale universet. Han er eier og daglig leder i Top of Mind, investor i selskaper som tilrettelegger for vekst, utvikling og suksess, samt kurs- og foredragsholder innen digital markedsføring. Bakgrunnen hans stammer fra både bachelor, videreutdanning og master innen nye medier, digital markedsføring og medie- og interaksjonsdesign. 

Kursansvarlig Petter har jobbet med både store og små bedrifter, og holder jevnlig kurs,  workshops og foredrag innen digital markedsføring og merkevarebygging. 

Det siste året har Petter blant annet holdt jevnlige workshops for Tryg Forsikring om det spennende temaet LinkedIn. Her har han blant annet snakket om hvordan man lager en god profil, hvordan bygge nettverk, hva og hvordan man er aktiv i feeden og mye mer! Under kan du se bilder fra to ulike workshops med Tryg Forsikring, både «covidvennlig» workshop og workshop i Tryg sine lokaler i Bergen. Sjekk ut vår LinkedIn side, om du vil se flere bilder fra tidligere workshops. 

Kurs og workshop - Petter Omdal kursholder

Mer om emnene vi kan holde kurs og workshops innen

Sosiale medier – Her tilbyr vi workshops og kurs innen Facebook, Instagram, Snapchat eller LinkedIn. Temaer for kursene kan være strategi for sosiale medier, markedsføring og annonseverktøy, forretningsmuligheter, innholdsproduksjon, analyse og evaluering. 

Google Ads – Kurs og workshops innen annonsering i Google sine søkemotorer. Vi kan både søk, display, video og shopping kampanjer i Google Ads. Kursene kan også ta for seg oppsett av Google konto, mer generelt om Google og regler i Google Ads. 

Digital markedsføring – Få en kartlegging og innføring i digitalisering av markedsføring for din bedrift. Vi avholder kurs og workshops innen digital strategi, digital synlighet, hvilke kanaler bedriften din bør vurdere og kommunikasjon. 

Les mer om de andre temaene vi tilbyr bedriftskurs og workshops innen her. Sjekk ut vår Instagram, Facebook eller LinkedIn for å se mer av hverdagen vår, og hva vi driver med. 

Fyll ut skjema, så kontakter vi deg vedrørende bedriftskurs innen teknisk oppsett