Bedriftskurs og workshops innen digital markedsføring

Bedriftskurs og workshops innen digital markedsføring

Lær mer om hvordan bedriften din kan nå sitt fulle potensial ved bruk av digital markedsføring. Vi lærer deg og bedriften din om de viktigste mulighetene dere har med digital markedsføring, og hvilken strategi dere bør velge.

Økt rekkevidde med digital markedsføring

Få en kartlegging og innføring i digitalisering av markedsføring for din bedrift. Vi avholder kurs og workshops innen: 

  • Digital strategi
  • Digital synlighet
  • Hvilke kanaler bedriften din bør vurdere
  • Digital kommunikasjon


Kurset skreddersys dine og din bedrifts ønsker og behov. Bedriftskursene kan inneholde alt fra innføring i hvilke digitale muligheter dere som bedrift har, til analyseverktøy dere bør benytte. Vi kan også se nærmere på hva dere bør prioritere ut fra målgruppe, budsjett og kunnskaper. Basert på hva dere ønsker, legger vi opp en plan sammen med dere og et forslag til innhold på kurset.

Kurs over hele landet

Vår hovedbase for gjennomføring av kurs og workshops er i Stavanger, der kursansvarlig Petter Omdal holder til. 

Ut fra deres ønsker kan vi avholde kurs og workshops i deres lokaler, eller i våre lokaler. Vi har lokaler i Stavanger, Bergen og Oslo. Kurs og workshops kan gjennomføres på dagtid, kveldstid eller i helger, alt etter hva som passer dere best. 

Vi tilbyr også skreddersydde kurs og workshops for din bedrift eller virksomhet, over hele Norge. De fleste kursene kan gjennomføres som online kurs. 

Kursansvarlig - Petter Omdal

Petter har lang erfaring med det digitale universet. Han er eier og daglig leder i Top of Mind, investor i selskaper som tilrettelegger for vekst, utvikling og suksess, samt kurs- og foredragsholder innen digital markedsføring. Bakgrunnen hans stammer fra både bachelor, videreutdanning og master innen nye medier, digital markedsføring og medie- og interaksjonsdesign. 

Kursansvarlig Petter har jobbet med både store og små bedrifter, og holder jevnlig kurs,  workshops og foredrag innen digital markedsføring og merkevarebygging. 

Det siste året har Petter blant annet holdt jevnlige workshops for Tryg Forsikring om det spennende temaet LinkedIn. Her har han blant annet snakket om hvordan man lager en god profil, hvordan bygge nettverk, hva og hvordan man er aktiv i feeden og mye mer! Under kan du se bilder fra to ulike workshops med Tryg Forsikring, både «covidvennlig» workshop og workshop i Tryg sine lokaler i Bergen. Sjekk ut vår LinkedIn side, om du vil se flere bilder fra tidligere workshops. 

Kurs og workshop - Petter Omdal kursholder

Mer om emnene vi kan holde kurs og workshops innen

Sosiale medier – Her tilbyr vi workshops og kurs innen Facebook, Instagram, Snapchat eller LinkedIn. Temaer for kursene kan være strategi for sosiale medier, markedsføring og annonseverktøy, forretningsmuligheter, innholdsproduksjon, analyse og evaluering. 

Google Ads – Kurs og workshops innen annonsering i Google sine søkemotorer. Vi kan både søk, display, video og shopping kampanjer i Google Ads. Kursene kan også ta for seg oppsett av Google konto, mer generelt om Google og regler i Google Ads. 

Teknisk oppsett av Facebook Business Manager, annonsekontoer, pixler, verifisering av domene – En mer teknisk workshop med gjennomgang av oppsettet i Facebook som må til for å lage annonser. 

Les mer om de andre temaene vi tilbyr bedriftskurs og workshops innen her. Sjekk ut vår Instagram, Facebook eller LinkedIn for å se mer av hverdagen vår, og hva vi driver med. 

Fyll ut skjema, så kontakter vi deg vedrørende bedriftskurs innen digital markedsføring